Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vasil Kisil & Partners

Андрій Стельмащук

Генеральний директор

«Василь Кісіль і Партнери» є багатопрофільною українською юридичною фірмою. Ми супроводжуємо знакові трансграничні та локальні проекти, консультуючи великих вітчизняних і світових корпоративних клієнтів, включаючи багато компаній з Fortune 500.

Заснована в 1992 році, фірма особливо відома завдяки лідерству в судовій практиці, а також сильним позиціям у сфері корпоративного, антимонопольного і конкурентного права та нерухомості. Ми приймаємо на роботу найталановитіших фахівців і сприяємо їхньому професійному розвитку, що дозволяє нам займати провідне місце на ринку юридичних послуг нашої країни й надавати повний спектр послуг правового забезпечення в Україні, якість яких повністю відповідає передовій міжнародній практиці.

В Україні ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» завоювала довіру клієнтів і одержала визнання авторитетних міжнародних рейтингів, надаючи юридичні послуги в таких основних практиках, як агробізнес, антимонопольне та конкурентне право, банківське та фінансове право, вирішення спорів, державно-приватне партнерство, концесії та інфраструктура, інтелектуальна власність, корпоративне право / злиття та поглинання, міжнародна торгівля,нерухомість і будівництво, оподаткування, праця та зайнятість, приватні клієнти, ринки капіталу, енергетика та природні ресурси.

Розуміючи потреби наших клієнтів, ми структуруємо роботу з урахуванням індустріальної специфіки бізнесу. Юристи фірми допомагають досягати свої мети компаніям, що працюють у таких індустріях, як готельно-рекреаційний бізнес, металургійна промисловість, нафтогазова й гірничодобувна промисловість, нерухомість і будівництво, сировинна промисловість, сільське господарство та харчова промисловість, споживчі товари та роздрібні мережі, страхування, суднобудування, телекомунікації, медіа і технології, транспорт та інфраструктура, фармацевтика, фінансові установи та хімічна промисловість.

Наші клієнти: провідні міжнародні та українські компанії, фінансові установи, приватні інвестори, державні установи, неурядові організації.

Наші принципи:
• Професіоналізм
• Втілення найвищих стандартів якості
• Дотримання норм професійної етики
• Кваліфікована робота, підкріплена досвідом
• Індивідуальний підхід і повага до кожного клієнта.

Контакти

Адреса Вул. Богдана Хмельницького, 17/52A, 6-й поверх, Київ 01054, Україна
Телефон +38 (044) 581-7777
Електронна пошта vkp@vkp.ua
Веб-сайт www.vkp.ua

Новини компаній-членів

Офіційні постачальники послуг