Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Сила у єдності: ключові партнерства Українського Червоного Хреста з бізнесом допомогли 12,5 млн українців за 700 днів повномасштабної війни

Сила у єдності: ключові партнерства Українського Червоного Хреста з бізнесом допомогли 12,5 млн українців за 700 днів повномасштабної війни

Від початку повномасштабної війни Український Червоний Хрест активно реагує на гуманітарну кризу, надаючи соціальні послуги, необхідну гуманітарну допомогу і реалізуючи масштабні проєкти пов'язані з відбудовою інфраструктури по всій країні. А головне - команда понад 2000  співробітників та 8000 волонтерів продовжує обʼєднувати світ навколо допомоги Україні, нагадуючи про потреби українців, й пропонуючи партнерам можливості долучитися. Нижче розповідаємо про декілька великих проєктів, що змінили життя мільйонів людей.

У перші місяці повномасштабного вторгнення, завдяки підтримці IT-компанії EPAM було придбано та розподілено серед медичних закладів 15,5 тонн медикаментів на суму 10 мільйонів гривень.

Підтримка «Samsung Electronics Україна», дозволила Українському Червоному Хресту забезпечити необхідне медичне обладнання для лікарень та закупити і розподілити серед найбільш потребуючих верств населення продуктові набори і ваучери на продукти харчування на загальну суму $5 мільйонів доларів. Також компанія надала побутову техніку (пральні машини, мікрохвильові печі, холодильники) для лікарень, дитячих будинків та тимчасових прихистків для переміщених особ на суму $1 мільйон.

Внесок міжнародної компанії Bayer дав змогу закупити 6 спеціалізованих авто швидкої медичної допомоги моделі Citroen Jumper. Їх було передано до обласних лікарень Сумської та Запорізької областей. Тепер ці авто рятують життя навіть у найвіддаленіших населених пунктах.

А система Компаній Coca-Cola в Україні вже багато років є стратегічним партнером Українського Червоного Хреста й за час війни зробила багато добрих справ. Завдяки їх підтримці, сотні тисяч українців отримали питну воду та напої (в тому числі в перші дні після руйнування Каховської ГЕС), продуктові та спальні набори.Десятки громад було забезпечено безперебійним теплом та світлом - у співпраці з Українським Червоним Хрестом, було закуплено та встановлено 54 електрогенератори та 45 мобільних котелень.

Загалом за 700 днів повномасштабної війни, допомогу отримали вже більше 12,5 мільйонів українців. Це стало можливим саме завдяки спільним зусиллям Міжнародного Руху Червоного Хреста і Півмісяця, гуманітарних і благодійних організацій, бізнесу та пожертвам людей з усього світу. Завдяки координації з державою  та місцевою владою, ми знаємо, що необхідно громадам, й маємо план дій для подолання найбільшої гуманітарної кризи в історії нашої країни. Сьогодні ми мобілізуємо ресурси задля підтримки українців, й кожен може долучитися до підтримки наших програм та проєктів. Відновимо Україну та допоможемо кожному хто в біді - разом!

Щоб дізнатися про можливості співпраці та проєкти, які потребують вашої підтримки напишіть нам на e-mail:  partners@redcross.org.ua.

Офіційні постачальники послуг