Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Відновлювальні джерела енергії

У Парламенті зареєстровано проект Закону №8191 щодо подовження строку введення в експлуатацію об’єктів відновлюваної енергетики

У Парламенті зареєстровано проект Закону №8191 щодо подовження строку введення в експлуатацію об’єктів відновлюваної енергетики

Американська торговельна палата в Україні вітає реєстрацію 8 листопада у Верховній Раді України проекту Закону №8191 «Про внесення змін до деяких законів України щодо продовження строку введення в експлуатацію об'єктів відновлюваної енергетики за договорами купівлі-продажу електричної енергії за "зеленим" тарифом, укладеними до 31 грудня 2019 року» (проект Закону).

Проект Закону спрямований на надання можливості виробникам електричної енергії з альтернативних джерел енергії, які уклали з ДП «Гарантований покупець» договори купівлі-продажу електричної енергії за «зеленим» тарифом, вводити в експлуатацію об’єкти відновлюваної енергетики, реалізація яких була призупинена внаслідок повномасштабної збройної агресії росії проти України.

Компанії-члени Палати вдячні за цю законодавчу ініціативу, яка сприятиме підтримці інвестиційного клімату та інвесторів у відновлювану енергетику під час війни.

Офіційні постачальники послуг