Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інформаційні технології Банківські та фінансові послуги

Парламент прийняв законопроект №2655 «Про хмарні послуги» у другому читанні

Парламент прийняв законопроект №2655 «Про хмарні послуги» у другому читанні

Американська торговельна палата в Україні вітає прийняття проекту Закону №2655 «Про хмарні послуги» Парламентом у другому читанні.

Проект Закону спрямований на встановлення умов обробки та захисту даних під час використання технології хмарних обчислень, надання хмарних послуг та визначення особливостей використання хмарних послуг органами державної влади, а також більш ефективне використання державних ресурсів шляхом впровадження нових технологій. Проектом Закону передбачається запровадження принципу Cloud First (перенесення основних процесів виробництва ІТ серверів на “хмари”), що стимулюватиме прихід найбільших світових вендорів хмарних сервісів для побудови широкомасштабних дата-центрів в Україні. Палата наполегливо підтримувала прийняття цього проекту Закону та буде продовжувати надавати свою підтримку під час процесу його імплементації.

Прийняття проекту Закону є необхідним кроком для інтеграції України з Єдиним цифровим ринком ЄС (Digital Single Market).

Ми також сподіваємося на якнайшвидше підписання даного проекту Закону Президентом України та його подальшу успішну імплементацію.

Офіційні постачальники послуг