Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юридична фірма EVERLEGAL відкриває напрям Сталого Розвитку

Юридична фірма EVERLEGAL відкриває напрям Сталого Розвитку

Мета будь-якої сучасної компанії, наряду з удосконаленням автоматизації процесів та впровадженням технологій у роботу, розуміти свою відповідальність перед суспільством та майбутнім поколінням. Сьогодні економічна та екологічна свідомість торкається кожного з нас, виникає потреба у залученні відповідального бізнесу до утримання еколого-економічного та соціального балансу.

До когорти таких компаній долучається юридична фірма EVERLEGAL, основою цінностей якої є екологічна свідомість. EVERLEGAL відкриває напрямок сталого розвитку, в основу якого закладено - постійний вклад у сталий розвиток через розумне використання та переробку обмежених ресурсів та юридичну підтримку проєктів, що сприяють вирішенню екологічних проблем.

Для розвитку напрямку у EVERLEGAL зібрали професійну команду юристів на чолі з керівними партнерами – Євгенієм Дейнеко та Андрієм Оленюком. Команда розділила діяльність напрямку на три розділи: сталий бізнес та сталий менеджмент, сталий розвиток та клієнти, сталий розвиток та проєкти.

Як відповідальний бізнес, компанія вже взяла на себе конкретні зобов'язання: скоротити використання електроенергії, пластику, паперу та зменшити свій вуглецевий слід до 2025 року.

  • В рамках напрямку EVERLEGAL посилює свою діяльність у секторах відновлюваної енергетики та екології, та активно підтримує «зелені» ініціативи й екологічні проєкти, таким чином, вносячи вклад у досягнення 6, 7 та 13 глобальних цілей сталого розвитку, визначених ООН у 2015 році.
  • EVERLEGAL долучається до різних глобальних організацій та проєктів, й впроваджує свої «сталі» ініціативи, серед яких – створення першої в Україні платформи для інвестицій у зелені проєкти GetMarket.
  • Окрім того, команда EVERLEGAL зосереджена на покращенні нормативно-правового середовища в секторі сталого розвитку. Компанія долучається до підготовки і складання законопроєктів в секторі.

Також команда юристів EVERLEGAL надає юридичну підтримку компаніям та організаціям щодо різних викликів у питаннях сталого розвитку.

Більш детально про напрямок сталого розвитку в EVERLEGAL ви можете переглянути за ПОСИЛАННЯМ: https://everlegal.ua/stalyy-rozvytok

Офіційні постачальники послуг