Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ви чекали, і ось він вже тут: Набір на Competitive College Club відкрито!

Competitive College Club – це когортна програма від EducationUSA, в рамках якої ми консультуємо вступників до закладів вищої освіти Сполучених Штатів протягом усього аплікаційного процесу. Це програма для  мотивованих і талановитих українських школярів, студентів та фахівців-початківців, які мають намір розпочати навчання в університетах і коледжах США  не раніше 2023 року.

Мета програми – допомогти самоорганізованим і незалежним українським школярам, студентам та фахівцям-початківцям  отримати значно більші шанси на вступ до американських коледжів та університетів.

Що ти отримаєш? 

Різноманітні сесії з написання есе, семінари з підготовки до стандартизованих тестів, сесії-репетиції співбесід, можливість спілкування з американськими студентами, волонтерство та програми розвитку лідерських якостей.  Щo більше,  в тебе з'явиться коло однодумців зі спільною метою.

Хто може подаватись?

Учні середньої школи (9–11 класи), студенти університету або молоді фахівці.

А які ще критерії?

  • мати намір вступити  на навчання в США за бакалаврською, магістерською і докторською програмами не раніше 2023 року
  • бути академічно успішним студентом із співвідношенням відмінних/хороших оцінок не менше 50/50 за останні два навчальних роки
  • написати коротке есе та пройти співбесіду

Заповнюй аплікаційну форму  вже зараз! Кінцевий термін подачі – 15 серпня 2021 року.

Офіційні постачальники послуг