Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

В Україні відкрився Зігмунд Фройд Університет, який готуватиме спеціалістів для психологічної реабілітації українців

В Україні відкрився новий вищий учбовий заклад, який готуватиме бакалаврів та магістрів психології і психотерапії за європейськими стандартами.

***

Міністерство освіти та науки України видало ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти (https://registry.edbo.gov.ua/university/6774/specialities/ ) приватному Зіґмунд Фройд Університету в Україні (Ukraine Sigmund Freud University), який є офіційним партнером Університета Зіґмунда Фройда в Австрії (Sigmund Freud University Vienna) -  найбільшого визнаного університету Західної Європи в галузі психології і психотерапії.

Ідея відкриття такого вишу в Україні з’явилася ще у 2016 році, але саме зараз вона набула сенсу, - розповідає PhD, співзасновниця та ректорка новоствореного Зіґмунд Фройд Університету Україна Тетяна ПИСАРЕНКО: «24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося. Ми пізнали пекло війни, про яке раніше читали у книгах і бачили у фільмах. Відчай, страх, тривога, депресії, апатія, а іноді і повна втрата сенсу життя - з такими почуттями тепер просинається більшість українців. Навіть якщо війна закінчиться завтра, її наслідки будуть відчувати і спостерігати ще декілька наступних поколінь.

Саме тому і саме зараз ми повинні консолідувати зусилля, аби наші герої та всі українці, які потребують допомоги внаслідок воєнних дій, отримали необхідну психологічну реабілітацію. Саме для цього ми відкриваємо університет і починаємо готувати психологів та психотерапевтів».

Освітньо-навчальна програма ЗФУУ побудована на основі батьківської, австрійської моделі нового стандарту і включає теоретичні та практичні заняття, а також стажування за професією.

Для того, щоб майбутні психологи могли застосовувати отримані теоретичні знання на практиці при університеті створені наукова лабораторія та клініка психологічної допомоги.

Студенти всіх факультетів беруть участь у дослідницьких проєктах з першого року навчання, що гарантує їм фаховість та легкість у отриманні роботи.

Учбова  програма складена відповідно до всіх вимог, необхідних для отримання ліцензій бакалаврської та магістерської програм з психології.

Навчання в університеті здійснюється за очною формою  українською та англійською мовою для того, щоб студенти мали можливість відвідувати міжнародні конгреси та конференції.

Викладачі - міжнародна команда авторитетних науковців і практикуючих психотерапевтів України, Австрії та США.

«Ми створили все для того, щоб  в університеті можна було здобути не лише професійну кваліфікацію, а й фундаментальну базу, яка надасть можливість українським студентам отримати PhD (статус доктора наук) в австрійському Університеті Зіґмунда Фройда у Відні на пільгових умовах.

Ми маємо можливість готувати до 5000 фахівців одночасно.  А головне - ми маємо бажання це робити.

Адже підготовка дипломованих кваліфікованих спеціалістів у сфері психології та психотерапії – це наш вклад у Перемогу України і здорову націю в майбутньому!», -  додала PhD, співзасновниця та ректорка новоствореного Зіґмунд Фройд Університету Україна Тетяна ПИСАРЕНКО.

Офіційний сайт Зіґмунд Фройд Університету Україна (Ukraine Sigmund Freud University): https://usfu.com.ua/

Офіційні постачальники послуг