Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Український Червоний Хрест встановлює мобільні укриття: безпека громадян – понад усе

Український Червоний Хрест встановлює мобільні укриття: безпека громадян – понад усе

Український Червоний Хрест - найбільша гуманітарна організація країни від діяльності якої залежать долі та життя сотень тисяч людей, які опинились у складних життєвих ситуаціях. Наразі міста та селища України, особливо поблизу лінії фронту, знаходяться під постійними обстрілами. І сьогодні ми працюємо над тим аби забезпечити громади засобами захисту, наприклад, мобільними укриттями. Адже право на безпеку - це право кожної людини, не залежно від обставин, в яких вона опинилась. Безпека людей - це пріоритет для Українського Червоного Хреста.

Тому протягом 2023 року та січня 2024 року Український Червоний Хрест встановив 19 мобільних укритів в громадах Херсонської області, в таких населених пунктах як Чорнобаївка, Білозерка, Станіслав, Даріївка, Херсон, Томина балка, Софіївка, Олександрівка, Нововоронцовка, Хрещенівка, Осокорівка, Інгулец.

Такі укриття є протиосколковими спорудами цивільного захисту й допоможуть убезпечити людей у місцях масового скупчення від поранень під час обстрілів, адже встановлені біля закладів охорони здоров’я, ринків, автостанцій, зупинок громадського транспорту та місць надання адміністративних послуг. Площа кожної конструкції 10 м², в середині може розміститись орієнтовно 10-15 людей. Загалом у рамках даного проєкту  планується встановити ще 11 мобільних укриттів, але загальна  потреба становить більше 100 одиниць.

Співпрацюючи з Українським Червоним Хрестом ви долучаєтесь до можливості рятувати життя та берете участь у допомозі українцям.

Безпека громадян — понад усе!

Продовжуємо допомагати. Хочете долучитися до реалізації проєктів Українського Червоного Хреста в якості партнера? Зв'яжіться з нами за електронною поштою: o.oryshchenko@redcross.org.ua

 

 

Офіційні постачальники послуг