Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Світло для “Міста добра”: ITW Systems підтримують родини у кризі

Світло для “Міста добра”: ITW Systems підтримують родини у кризі

Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження загострили проблеми у багатьох сферах - економічній, медичній, освітній та соціальній. Найбільше постраждали вразливі групи населення, зокрема і родини у складних життєвих обставинах та діти. 

Лише за минулий рік Національна соціальна сервісна служба виявила більше 32 тисяч нових сімей у складних життєвих обставинах. Серед них - понад 5-ть тисяч дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Запобігання соціальному сирітству - одна з ключових функції “Міста добра” у Чернівцях. Співзасновник американо-української компанії  ITW Systems, Олександр Лопатін - вже давно знайомий із засновницею цього центру Мартою Левченко.

Центр соціальних послуг і притулок для мам з дітьми у скруті - розташований у  чотириповерховому будинку. Сюди вони приїжджають з усієї України та живуть тут безкоштовно. “Місто добра” має 27 кімнат і може вмістити 80 людей. Там забезпечують усім необхідним, але головна умова проживання: мама має навчатися і надалі - працювати, тут допомагають і з цим.

До розбудови притулку долучилася і ITW Systems. Компанія подарувала світильники власного виробництва -  для приміщень, фасаду та вулиці. Адже тим, хто несе світло добра, має бути світліше і буквально. А нещодавно компанія порадувала малечу до новорічних свят і презентувала новий телевізор.

Враховуючи економічну ситуацію в країні та пандемію, допомога суспільству від бізнесу важлива. Тож ITW Systems закликає усіх небайдужих долучатися до соціально значущих проєктів, зокрема до підтримки “Міста Добра”. Дізнатись більше про проєкт та підтримати його можна на сайті https://misto-dobra.com.ua/  

Офіційні постачальники послуг