Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Підписано Алгоритм взаємодії між Товариством Червоного Хреста України і Державною службою України з надзвичайних ситуацій

Підписано Алгоритм взаємодії між Товариством Червоного Хреста України і Державною службою України з надзвичайних ситуацій

Сьогодні Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук та Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко підписали Алгоритм взаємодії між організаціями.

Основна місія Товариства Червоного Хреста України – допомога найбільш вразливішим верствам населення, у тому числі тим, хто постраждав від надзвичайних ситуацій. Наші співробітники і волонтери, Загони швидкого реагування одні з перших опиняються на місці події та, взаємодіючи зі службами порятунку, допомагають постраждалим.

Враховуючи спільні інтереси та місію - допомогти постраждалим, багаторічний досвід співпраці був розроблений Алгоритм взаємодії між співробітниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій та волонтерами Червоного Хреста України. У документі зазначений порядок взаємодії та інформаційного обміну під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пожеж чи небезпечних подій, а також проведення профілактичних заходів, спільних навчань та тренувань.

Алгоритм взаємодії також сприятиме визначенню ролі і місця Червоного Хреста України у системі цивільного захисту та в системі реагування на надзвичайні ситуації.

Контакти Товариства: partners@redcross.org.ua

Сайт: redcross.org.ua

Офіційні постачальники послуг