Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

MORIS захистив інтереси компанії UGEARS під час антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну фанери з Республіки Білорусь

У тісному співробітництві з юридичною службою клієнта, MORIS успішно представив інтереси компанії ТОВ «Юкрейніан Геарс», власника бренду UGEARS та виробника унікальних, механічних 3Д-пазлів з високоякісної фанери, під час антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну фанери з походженням з Республіки Білорусь.

Наприкінці минулого року рішенням Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі введено остаточні антидемпінгові мита за ставками від 25,71% до 41,35% щодо фанери походженням з Республіки Білорусь.

Команда MORIS під керівництвом старшого партнера, Мар'яна Мартинюка, прийняла участь у спільному представництві ТОВ «Юкрейніан Геарс» під час даного розслідування, в результаті чого вдалось виключити фанеру 3 та 4 мм із переліку товару, до якого будуть застосовані обмежувальні заходи.

Офіційні постачальники послуг