Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Microsoft 365 Copilot – новий ШІ асистент, який виводить роботу в застосунках Мicrosoft 365 на новий рівень продуктивності, базуючись на аналізі корпоративної інформації

Microsoft 365 Copilot – новий ШІ асистент, який виводить роботу в застосунках Мicrosoft 365 на новий рівень продуктивності, базуючись на аналізі корпоративної інформації

Ми в Innoware вважаємо, що інновації мають бути доступні кожному, тому зосереджуємося на тому, щоб наші клієнти могли легко підключитися до найсучасніших ШІ-інструментів, таких як Microsoft 365 Copilot, для оптимізації роботи у Word, Excel, PowerPoint, Outlook і Teams, і почати використовувати найновіші розробки ШІ якнайшвидше.

Першими компаніями, які мали можливість протестувати новинку у платній програмі раннього доступу, були найбільші компанії США, що входять до рейтингу Fortune 100, серед яких Bayer, KPMG, Mayo Clinic, Suncorp и Visa.

Microsoft 365 Copilot у Word, Excel, PowerPoint, Outlook і Teams можна використовувати для написання тексту, аналізу числових даних, створення нових варіацій дизайну, виділення ключової інформації із листів електронної пошти, обговорень у онлайн зустрічах і багато іншого. Під час презентації Microsoft показали, що ШІ може виконувати різні запити за лічені секунди - тоді як людині для цього зазвичай потрібно знайти та витратити набагато більше цінного робочого часу.

Innoware рекомендує своїм клієнтам вже сьогодні почати використовувати можливості Microsoft 365 - невід'ємну частину сучасного робочого простору. І тоді, ми можемо гарантувати, що ваша компанія буде готова активувати можливості передової ШІ-технології Microsoft Copilot, і при цьому буде забезпечена необхідним рівнем безпеки та управління.

Для отримання консультації стосовно можливостей  та активації Microsoft 365 Copilot, будь ласка, звертайтесь: тел.: +380444902220, е-мейл: info@innoware.com.

Офіційні постачальники послуг