Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

МакДональдз запускає благодійну програму «Долонька щастя»

МакДональдз запускає благодійну програму «Долонька щастя»

1 червня, у День захисту дітей, МакДональдз в Україні запускає благодійну програму «Долонька щастя», аби підкреслити важливість допомоги дітям та підтримати Сімейні кімнати Рональда МакДональда®.

Сімейна кімната – це комфортний та затишний простір на території дитячої лікарні, у якому  батьки та рідні дітей, які важко хворіють, можуть відпочити, набратися сил, а головне – бути поруч зі своїми дітьми на шляху їхнього одужання. Створенням та адмініструванням Сімейних кімнат опікується благодійна організація «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні». За 7 років Фундація відкрила 6 Сімейних кімнат при найбільших дитячих лікарнях України, послугами яких скористались понад 35 000 родин, а це майже 250 000 візитів та понад 15 000 проведених ночей. Перебування у Сімейних кімнатах абсолютно безкоштовне, що особливо важливо, коли родина не має змогу оплачувати тривалу оренду житла.

МакДональдз прагне використовувати масштаб своєї діяльності для добрих справ і вже понад 20 років організовує щорічний продаж паперових «Долоньок щастя» в усіх своїх ресторанах, які працюють в Україні. До створення Фундації, гроші були спрямовані на підтримку дитячих лікарень, а з моменту її створення — на розвиток Сімейних кімнат та сімейно орієнтованої медицини в Україні. За 2023 рік МакДональдз в Україні перерахував Фундації 18,6 млн грн, які були зібрані з продажу «Долоньок щастя» та МакПирога® Яблучний.

Аби підсилити фандрейзингову кампанію в цьому році, МакДональдз також продаватиме лімітований МакПиріг Полуниця. Весь прибуток із продажу паперових «Долоньок щастя» та МакПирога Полуниця компанія передасть «Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні», які далі будуть спрямовані на підтримку Сімейних кімнат.

Придбати паперову «Долоньку щастя» та МакПиріг Полуниця можна в усіх відкритих ресторанах МакДональдз в Україні, через будь-який канал продажу: в ресторанах на касі й у терміналах, на МакДрайв, через експрес-вікно або при замовленні доставки, додавши вказані товари до замовлення. Також можна спрямувати свій донат на сайті «Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні» на підтримку «Долоньки щастя» чи інших благодійних проєктів. Перерахувати кошти можна в будь-який час незалежно від діючих кампаній, одноразово або ж стати щомісячним благодійником.


Про благодійну організацію «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні»

Благодійна організація «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» розпочала роботу 2016 року. Це частина глобальної благодійницької мережі, заснованої 1974 року в США, що працює у 62 країнах світу. Фундація підтримує розвиток сімейно орієнтованої медицини, що передбачає залучення всієї сім’ї до лікування дитини. Стрижнева програма Фундації в Україні — створення Сімейних кімнат Рональда МакДональда. Це спеціально облаштоване місце в лікарні, де батьки й родичі дитини-пацієнта можуть перепочити, набратися сил, поспілкуватися й побавитися з дитиною, а також задовольнити свої базові потреби в гігієні, сні чи харчуванні. Докладніше — на rmhc.org.ua.

Про МакДональдз в Україні

МакДональдз в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. МакДональдз щорічно входить до переліку найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. МакДональдз в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер благодійної організації «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні».

Слідкуйте за сторінками МакДональдз в Україні в соцмережах Facebook, Instagram, Tik Tok і YouTube.

Контакти для ЗМІ:

Пресслужба МакДональдз

Назар Бедій

+38 095 593 91 95

nazar.bedii@ua.mcd.com

Be—it Agency

Юлія Пряникова

+38 097 96 005 96

mcdpressoffice@be-it.com.ua

Офіційні постачальники послуг