Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Intellias – найкращий роботодавець серед великих сервісних ІТ-компаній за версією MC Today

Intellias – найкращий роботодавець серед великих сервісних ІТ-компаній за версією MC Today

16 липня, 2021

Україна

За версією щорічного рейтингу MC Today Intellias визнано найкращим роботодавцем серед найбільших сервісних ІТ-компаній України. В опитування взяли участь спеціалісти з провідних українських компаній, які заповнили анкету та оцінили свого роботодавця. 

Всього було зібрано понад 13 000 анонімних анкет від спеціалістів, які працюють у 123 українських компаніях. В анкеті учасникам опитування було запропоновано п’ять тверджень щодо їхнього роботодавця (наприклад, «Я з гордістю розповідаю людям, що співпрацюю з цією компанією», «Люди тут піклуються одне про одного» тощо), а також п’ять реакцій на ці твердження (від «повністю не погоджуюсь» до «повністю погоджуюсь»). Кожна реакція приносила компанії відповідну кількість балів. Підрахувавши фінальну кількість балів, MC Today презентував рейтинг 100 найкращих роботодавців у трьох категоріях: до 100 співробітників, від 101 до 1000 співробітників та від 1001 співробітників. У категорії 1000+ Intellias посів перше місце серед сервісних ІТ-компаній.

«Intellias швидко зростає і наразі вже налічує понад 1800 спеціалістів. Але ми ніколи не забуваємо про нашу головну цінність – людяність. Як і для більшості компаній, 2020 був для нас складним роком, але ми зробили все можливе для того, щоб забезпечити нашим спеціалістам комфортні та безпечні умови роботи. Тому ми дуже раді, що наші зусилля були відзначені нашими колегами та відобразились високою позицією у цьому рейтингу», – зазначає Віталій Седлер, CEO Intellias.

Intellias вже неодноразово отримував статус найкращого роботодавця. Так, професіонали назвали Intellias одним з найкращих роботодавців 2020 року за версією опитування від EY. У 2020 році Intellias також став найкращим роботодавцем серед сервісних компаній за версією DOU.ua та найкращим роботодавцем серед усіх ІТ-компаній за версією Forbes Ukraine. Крім того, вже два роки поспіль компанія отримує нагороди у рейтингу «Велопрацедавець року» від UCycle.


Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 1800 професіоналів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. У 2021 році Intellias втретє увійшов до списку найкращих аутсорсингових компаній світу за результатами рейтингу The Global Outsourcing 100. 

Про MC Today

MC Today – онлайн видання про ІТ, бізнес, підприємництво та інновації. Регулярно публікує рейтинги та огляди найкращих компаній України.  

Офіційні постачальники послуг