Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Heidrick & Struggles заходить на український ринок

Київ, 20 лютого 2023 Heidrick & Struggles (Nasdaq: HSII), провідний глобальний консультант з розвитку лідерства та розробки рішень з управління талантами, уклав ліцензійну угоду з компанією WE Partners, лідера з добору топ-менеджерів (executive search) та управлінського консалтингу в Україні.

В результаті угоди Heidrick & Struggles стає провідним гравцем ринку консалтингових послуг для топ-менеджерів з питань лідерства та надаватиме ще ширший спектр рішень і можливостей з добору керівників локальним та міжнародним клієнтам в Україні. Угода стане підвалиною для подальшого розвитку Heidrick & Struggles в Україні й Центральній та Східній Європі.

Тім Людке, партнер та регіональний керівник з розвитку бізнесу на стратегічних ринках Heidrick & Struggles, коментує:

«Ми надаємо клієнтам глобальні рішення зі створення сильних команд. Завдяки угоді з WE Partners в Україні ці рішення будуть доступні для клієнтів в регіоні, щоб підтримати їхні плани зі стратегічного зростання».

Тетяна Фурцева, старша партнерка та директорка WE Partners, наголошує:

«Ми раді працювати з Heidrick & Struggles за ліцензійною угодою в Україні. Прихід американської компанії такого рівня на український ринок — дуже позитивний сигнал. Крім того, український бізнес отримає доступ до кращих міжнародних практик управлінських талантів, методів оцінки й розвитку. Це чудове підґрунтя для подальшої відбудови України. Для Heidrick & Struggles саме час бути тут зараз».

Угода розпочалася у грудні 2021 році та тривала понад рік через війну росії проти України. Команда WE Partners у повному складі продовжить працювати в Україні під міжнародною бренд-назвою Heidrick & Struggles.

У березні 2022 року Heidrick & Struggles припинив працювати з російським ринком й засудив війну росії проти України.


Інформаційна довідка

Heidrick & Struggles International, Inc. – публічна компанія (NASDAQ: HSII). Світовий лідер з пошуку керівників найвищого рівня та консалтингу для найбільших організацій світу. У партнерстві з клієнтами компанія вирішує завдання з розвитку лідерів та організацій, поєднує послуги та знання у галузі добору, різноманітності та інклюзії, оцінки та розвитку керівників; формування та підвищення ефективності управлінських команд, створення корпоративної культури та рішень у галузі розвитку людського капіталу. Компанія заклала підвалини галузі управлінського консалтингу понад 65 років тому. Сьогодні компанія надає інтегровані рішення в галузі управління талантами та людського капіталу, допомагаючи клієнтам змінювати світ.® www.heidrick.com

WE Partners – консалтингова компанія з пошуку, оцінки та розвитку керівників найвищого рівня. WE Partners працює на ринках України та Казахстану. Клієнти – найбільші національні та міжнародні компанії в ключових галузях економіки. Входить до AESC – Міжнародної асоціації компаній Executive Search, яка об'єднує найбільших світових гравців галузі.

Контакти для медіа:

WE Partners

Ольга Селезньова

seleznova.o.m@gmail.com

Heidrick & Struggles

Кьяра П'єрдомініко

cpierdomenico@heidrick.com

Офіційні постачальники послуг