Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL запускає програму юридичної підтримки ініціатив сталого розвитку

EVERLEGAL запускає програму юридичної підтримки ініціатив сталого розвитку

Нещодавно юридична фірма EVERLEGAL анонсувала відкриття власного напрямку сталого розвитку, в рамках якого компанія запустила програму юридичної підтримки ініціатив сталого розвитку. 

Що це за програма, та кому буде цікаво долучитись до неї?

Юристи EVERLEGAL з’ясували, що сьогодні компанії та особи, які бажають створити або підтримати проєкт сталого розвитку найчастіше стикаються з двома найбільшими перешкодами:

  • браком підтримки з боку місцевої та державної влади та
  • недостатнім та неефективним рівнем законодавчого врегулювання

Компанія взяла на себе зобов’язання допомагати вирішувати ці питання, шляхом створення першої в Україні програми юридичної підтримки ініціатив сталого розвитку.

Дана програма покликана підтримувати компанії та організації не лише в Україні, а і в усьому світі на шляху до їх активної реалізації сталих ініціатив.

Взяти участь у програмі може будь-яка компанія, чи організація, яке веде свою діяльність у наступних секторах: відновлювальна енергетика, низьковуглецевий транспорт, низьковуглецеві будівлі, стале управління водними ресурсами та відходами, стале землекористування та зміни клімату.

В свою чергу EVERLEGAL планує виділяти 1000 годин часу юристів у рік, на підтримку сталих ініціатив. Pro bono консультації компанії покривають велике коло юридичних питань, починаючи з консультування урядів, підприємств та громадських організацій щодо впровадження екологічно сталих ініціатив до їх політики, завершуючи представництвом та захистом інтересів у судах щодо перешкоджання реалізації даних ініціатив.

  • Звернутись за підтримкою можна на сайті компанії, заповнивши коротку форму. Окрім того, EVERLEGAL закликає інші компанії, які мають схожі цілі долучитися до програми у якості партнера, щоб разом сприяти сталому розвитку в усьому світі.
  • Більш детально про програму ви можете дізнатись за ПОСИЛАННЯМ: https://everlegal.ua/programa-yurydychnoyi-pidtrymky-initsiatyv-stalogo-rozvytku

EVERLEGAL – EVER MORE SUCCESS

Офіційні постачальники послуг