Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Бізнес-асоціації допомагатимуть ЮНІСЕФ поширювати життєво важливу інформацію

Бізнес-асоціації допомагатимуть ЮНІСЕФ поширювати життєво важливу інформацію

Американська торговельна палата в Україні (AmCham Ukraine) та Європейська Бізнес Асоціація (EBA) підтримають інформаційні кампанії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), які покликані донести до українців життєво важливі поради про безпеку, здоров’я, освіту і батьківство під час війни.

Щоб допомогти ЮНІСЕФ, AmCham Ukraine і EBA запросили своїх членів надати інформаційну підтримку для  кампаній “Важливо як ніколи”, “Мінна безпека” та “Дитина не сама”.

Завдяки цій співпраці, українці зможуть дізнатися більше:

  • як допомогти дитині, яка залишилася без батьків через воєнні дії;
  • як впізнати вибуховий пристрій або міну і що робити у цьому випадку;
  • чому важливо годувати грудьми новонароджених дітей та вчасно робити вакцинацію;
  • про важливість піклування про дитину під час війни

та ще багато іншого.

Матеріали включають відеоролики, аудіозаписи, постери, банери та текстові повідомлення в різних форматах. Якщо Ваша компанія хоче долучитися і поширювати корисну інформацію серед своїх співробітників або клієнтів, зв’яжіться з нами.

ЮНІСЕФ сподівається, що ці інформаційні матеріали стануть у нагоді дітям, батькам і вихователям у ці складні часи та завдяки підтримці бізнес громади їх зможе побачити ще більша кількістю людей.

Офіційні постачальники послуг