Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата в Україні увійшла до трійки фіналістів творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат 2021

Американська торговельна палата в Україні увійшла до трійки фіналістів творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат 2021

Київ, 5 жовтня 2021 року

Американська торговельна палата в Україні увійшла до трійки фіналістів творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат (AmChams in Europe Creative Network Award 2021) із проектом «Membership Engagement Tracker» – трекером залученості компаній-членів, що допомагає відстежувати кількість взаємодій з компаніями та вимірювати рівень їх залученості.

Палата запустила проект «Membership Engagement Tracker» в квітні 2021 року, щоб краще служити компаніям-членам Палати, відслідковувати їх щоденні запити і потреби, активізувати взаємодію з ними та скоротити відтік компаній.

Минулого року Американська торговельна палата в Україні стала переможцем та отримала творчу премію Європейської ради Американських торговельних палат 2020 за проект «Лідерство в часи кризи».

«Membership Engagement Tracker» використовує технологію WorldApp Key Survey, що забезпечує зручний інтерфейс користувача і спрощує впровадження з мінімальними бюджетними витратами. У трекері можна ідентифікувати неактивних учасників і активізувати спілкування з ними, покращувати відносини з членами і визначати кількість запитів на компанію, а також кількість запитів від компаній на одного члена команди Палати.

«Ми дуже раді, що Американська торговельна палата в Україні визнана серед усіх 44 Палат. Ми запустили «Membership Engagement Tracker» – трекер залученості компаній-членів, аби краще служити нашим компаніям та активізувати взаємодію з ними. Ми пишаємося тим, що можемо поділитися своїм інноваційним досвідом з іншими Американськими Палатами по всій Європі», - прокоментував  Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

«Ми завжди слідкуємо за тим, щоб компанії відчували нашу підтримку кожен день та піклуємося про те, щоб їхні запити були не тільки почуті, а й виконані в найкоротші можливі терміни. ME Tracker – це доволі простий інструмент, який допомагає бачити на скільки компанії залучені до наших активностей та бути завжди на зв’язку з ними», - прокоментувала Наталія Червона, Керівник Департаменту Палати з розвитку бізнесу.

Трьома фіналістами творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат 2021 було обрано: Палату в Хорватії («Дискусія: Цифрова трансформація з точки зору генерального директора»), Палату в Німеччині («Трансатлантичні переговори 2021 — прокладаючи шлях вперед»), та Американську торговельну палату в Україні за проект «Membership Engagement Tracker» – трекер залученості компаній-членів.

Творчу премію Європейської ради Американських торговельних палат було засновано в 2014 році з метою обміну творчими ініціативами та проектами на благо всіх організацій мережі Європейської ради Американських торговельних палат.

Обираючи переможця, 44 керівники Американських торговельних палат шукатимуть творчий та інноваційний за своєю суттю проект, що мав значний вплив на Палату та її компанії-члени, та зможе принести користь іншим Палатам у мережі Європейської ради Американських торговельних палат. Переможця буде оголошено 15 жовтня, під час щорічних зборів Європейської ради Американських торговельних палат.

Раніше переможцями премії були: Україна (2020), Бельгія (2019), та Великобританія (2018).

Європейська рада Американських торговельних палат – це організація, яка об’єднує Американські торговельні палати з 44 країн Європи та Євразії. Американські торговельні палати — це неприбуткові, неурядові бізнес-асоціації, акредитовані Торговельною палатою США в Вашингтоні, аби представляти американський бізнес у відповідних країнах.

Американська торговельна палата в Україні є найбільшою Палатою Європи, із командою з понад 40 професіоналів, яка базується в Києві, та активно просуває Україну як напрям для інвестицій. Діяльність Палати спрямована на донесення голосу бізнесу, нетворкінг та бізнес-інформацію. Американська торговельна палата працює в Україні з 1992 року.

Офіційні постачальники послуг