Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Лідерство в часи кризи

Лідерство в часи кризи

Американська торговельна палата запустила новий проект для підтримки бізнесу в ці безпрецедентні часи для України, показуючи, як компанії-члени Палати перетворюють виклики на можливості, підтримують своїх працівників та допомагають українцям.

 

Leadership in Times of Crisis. Mykolaiv

📝 «За останні два роки я зрозумів, що лідерство – це вміння приймати рішення, які несуть за собою погані політичні наслідки. Тут я маю на увазі лідерство у політиці, управлінні містами та територіями. Коли людина хворіє, іноді для того щоб її вилікувати, потрібно зробити їй боляче. Потрібно з нею попрацювати, щоб потім їй було добре. В часи кризи потрібно робити важкі непопулярні рішення, які в кінці дають позитивний результат. 👍 Лідерство для мене - це не лише вміння вести за собою людей, бути разом з ними в важкі часи, але й примати рішення, які не наважується приймати хтось інший. Сьогодні ми реагуємо на всі проблеми, які виникають у бізнесу, допомагаючи йому відновлюватися після корона-кризи. Приходьте до нас, інвестуйте в Миколаїв. 🙌 Ми будемо створювати прозорі публічні умови для ведення бізнесу», - Олександр Сєнкевич, Міський голова Миколаєва, гість проекту #LeadershipInTimesOfCrisis.

Олександр Сєнкевич - мер Миколаєва Миколаївська міська рада

Posted by American Chamber of Commerce in Ukraine on Friday, June 4, 2021

 

Leadership In Times Of Crisis. Uzhgorod

«Зусилля, які були докладені на рівні міста та регіону стосовно карантинних заходів були не даремними, зараз ми маємо хороші показники. Ужгород має багато переваг, які будуть цікаві інвесторам. Це і зручна логістична мережа, і близькість до кордону з Європейським Союзом. Ми готові допомагати інвесторам, жодних утисків чи бюрократичних перепон щодо ведення бізнесу не буде. Ми з радістю надамо всю необхідну технічну допомогу - на рівні консультацій щодо розвитку бізнесу та співпраці з Закарпаттям та містом Ужгород», - Богдан Андріїв, Голова Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка, гість проекту #LeadershipInTimesOfCrisis. Дякуємо пану меру за цікаве інтерв’ю.

Posted by American Chamber of Commerce in Ukraine on Thursday, May 13, 2021

 

Leadership in Times of Crisis. Radioaktive Film

"I've been here since 1995. I've gone through four-five devaluations, three revolutions, invasions. The crisis is a part of our life in different markets. With every crisis, I've become a little bit stronger and wiser. In general, we have a kind of a plan for the next crisis every time. To everybody who is here in Ukraine – be ready. Ukraine is a young country, and it's constantly adapting. It goes through a lot of turmoil. Ukraine has shown extreme resilience over all these years," Darko Skulsky, CEO at Radioaktive Film, for our #LeadershipInTimesOfCrisis. Thank you, Darko, for the exciting interview.

Posted by American Chamber of Commerce in Ukraine on Wednesday, May 12, 2021

 

Leadership in Times of Crisis. Lviv

«Що змінилося за останній рік – це поява кардинально іншого розуміння важливості медицини. Ми маємо амбітну мету за 3-4 роки увійти до рейтингу ТОП-200 медичних установ світу. Ті виклики, які є сьогодні – ми їх приймаємо, і розуміємо, що це світовий процес. Ми намагаємося йти в ногу з часом. Лідерство – це коли ти береш на себе відповідальність, коли ти особисто є відповідальним за всі проблеми. І ти розумієш, що твоя дія врятує життя людей, а твоя бездіяльність може призвести до того, що хтось загине. Можна стояти осторонь і спостерігати говорячи: «Ну така ситуація». А можна брати штурвал в свої руки, і в такій турбулентності вести його правильно і чітко», - Андрій Садовий, Міський голова Львова, гість проекту #LeadershipInTimesOfCrisis. Щиро дякуємо Андрію Івановичу за лідерство та цікаве інтерв’ю.
Львівська міська рада

Posted by American Chamber of Commerce in Ukraine on Wednesday, May 12, 2021

 

Leadership in Times of Crisis. Rivne

🥳🎉 In the framework of our #LeadershipInTimesOfCrisis project, we are happy to launch the series of videos with Mayors of Ukrainian cities.
"Rivne is still an undiscovered city. It has a good location – I would say that we are the gate to Europe. Local businesses, as well as Rivne's authorities, are open to cooperation with AmCham Ukraine members. Recently we launched the campaign "Support Local" aimed at helping local businesses to overcome the difficulties of the pandemic. We want to say to all interested in investing in our city – we are ready to support you," Олександр Третяк, Head of Рівненська міська рада. Thank you, Alex, for the exciting interview.

Posted by American Chamber of Commerce in Ukraine on Wednesday, April 21, 2021

 

Офіційні постачальники послуг