Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ADER HABER – соціально відповідальна юридична фірма року

ADER HABER – соціально відповідальна юридична фірма року

За результатами річної діяльності юридична компанія ADER HABER визнана соціально відповідальною юридичною фірмою року за версією рейтингу розвитку та просування юридичних послуг PLS Top Teams 2023.

Цього року дослідники зробили акцент на соціальній відповідальності юридичного бізнесу в різних її проявах: підтримці ЗСУ та військових, волонтерстві та гуманітарних ініціативах, роботі pro bono.

Юридична компанія ADER HABER названа найкращою у cфері pro bono.

Протягом 2023 року юристи ADER HABER надавали безкоштовні юридичні консультації благодійному фонду “Житло для ВПО”, заснованому на базі Ukrainian Real Estate Club, для створення та реалізації проєктів з відновлення і спорудження житла для людей, чиї домівки були зруйновані внаслідок війни.

Йдеться про певний перелік важливих питань, які потребують професійного юридичного супроводу під час реалізації благодійних проєктів спільно з владою та міжнародними донорами. Насамперед - це оформлення земельних ділянок та об'єктів комунальної власності при наданні грантового фінансування, оформлення договірних відносин між усіма сторонами в реалізації проєктів, забезпечення прозорих процедур конкурсних закупівель та консультації щодо постійних змін законодавства.

"15 листопада відбулося відкриття реорганізованого гуртожитку у селі Михайлівка-Рубежівка для внутрішньо переміщених осіб. Фонду вдалося залучити інвестиції, підписати всі необхідні документи, провести тендери. Ми здебільшого займалися розробкою документації для будівництва і доброчинної діяльності. Для нас це було і залишається чудовим напрямом роботи.", - розповіла партнер ADER HABER Олександра Федотова.

Офіційні постачальники послуг