Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Piraeus Bank ICB

Іоанніс (Янніс) Кіріакопулос

Генеральний директор

Піреус Банк в Україні — частина фінансової холдингової компанії Piraeus Financial Holdings S.A., що є материнською компанією банківської установи «Piraeus Bank S.A.» із головним офісом в Афінах (Греція). Piraeus Financial Holdings S.A. зареєстрована на Афінській фондовій біржі.

Піреус Банк був заснований у 1916 році та є одним із
системних банків Європи, який регулюється Європейським центральним банком.

Група Піреус Банку пропонує повний спектр фінансових послуг і сервісів 6,1 млн. клієнтам у Греції. Загальні активи Групи — 77 млрд євро, кредитний портфель — 35,2 млрд євро, обсяг депозитів клієнтів — 58,1 млрд євро (станом на кінець червня 2023 р.).

В Україні Група Піреус Банку почала свою діяльність у вересні 2007 року і стратегічно орієнтований на корпоративних та приватних клієнтів.

Нещодавно Піреус Банк долучився до Української ділової угоди, що закликає міжнародний бізнес допомогти Україні модернізуватися, побудувати стійку та гнучку економіку, та вийти з нинішнього конфлікту сильною, процвітаючою державою.
Піреус Банк має довгостроковий кредитний рейтинг за національною шкалою uaAA від РА "Стандарт-Рейтинг". Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Контакти

Адреса Вул. Білоруська, 11, Київ 04119, Україна
Телефон +38 (044) 495-8888
Електронна пошта info@piraeusbank.ua
Веб-сайт www.piraeusbank.ua/ua

Новини компаній-членів

Офіційні постачальники послуг