Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Охорона здоров’я

Уряд затвердив перелік спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлю товарів та послуг за кошти Державного бюджету в 2020 році

Уряд затвердив перелік спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлю товарів та послуг за кошти Державного бюджету в 2020 році

Американська торговельна палата в Україні вітає прийняття Кабінетом Міністрів України постанови щодо затвердження переліку спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлю товарів та послуг за кошти Державного бюджету в 2020 році. Два ключових партнери зазначені у Постанові №790 від 07.09.2020, які мають досвід реалізації державних закупівель у минулих роках. З огляду на їх досвід у реалізації державних закупівель та обмежені терміни для організації цих процедур, експерти компаній-членів Палати висловлюють свою надію щодо позитивних вчасних результатів процесу та успішної співпраці з міжнародними агенствами із закупівель.

Закупівлі товарів та послуг через міжнародні організації допомагають забезпечити прозорість процесу, отримати найкращі пропозиції щодо ціни та якості напряму від виробників та посилити національну систему закупівель через впровадження найкращих міжнародних практик та покращення стандартів.

Палата сподівається на прискорення процесу закупівель обраними партнерами та буде активно підтримувати бізнес-спільноту задля приєднання до процесу.

Офіційні постачальники послуг