Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie посіла провідні позиції в рейтингу довідника Ukrainian Law Firms 2020. A Handbook for Foreign Clients

Київ, Україна, 10 серпня 2020 року – Практики та юристи київського офісу Baker McKenzie посіли провідні позиції у рейтингу Ukrainian Law FirmsA Handbook for Foreign Clients 2020 та отримали високі рекомендації видання, яке щорічно проводить вичерпний аналіз ринку юридичних послуг України.

Київський офіс продовжує займати найвищі позиції рейтингу у трьох ключових практиках, а саме: нерухомість, будівництво та земельне право, роздрібна торгівля і трудове право.

Київський офіс Baker McKenzie увійшов до п’ятірки найкращих у 12 галузях практики та індустрії: агробізнес, банківське та фінансове право, ринки капіталу, корпоративне право і , M&A, енергетика та природні ресурси, інфраструктура, інтелектуальна власність, інформаційні технології (ІТ), телекомунікації та ЗМІ, фармацевтика, медицина та охорона здоров'я, обслуговування приватних клієнтів та управління капіталом і податкове право (консультування).

Видання також відзначило успішну роботу практик антимонопольного права, міжнародної торгівлі (комерційні контракти), судового вирішення спорів (внутрішніх і транскордонних), податкового права (трансфертне ціноутворення).

Керуючий партнер Сергій Піонтковський був окремо визнаний Авторитетним фахівцем (Authority) з питань енергетики та природних ресурсів, нерухомості, будівництва та земельного права, а керуючий партнер Сергій Чорний отримав це визнання з питань банківського та фінансового права і реструктуризації заборгованості.

Крім того, шість юристів київського офісу були рекомендовані виданням як Провідні юристи (Leading individuals) у відповідних галузях:

  • Партнер Сергій Чорний – у галузі ринків капіталу
  • Партнер Вячеслав Якимчук – у корпоративному праві та M&A, який також був визнаний Авторитетним юристом у сфері агробізнесу
  • Партнер Геннадій Войціцький – у податковому праві (консультування), а також був визнаний Авторитетним юристом у сферах обслуговування приватних осіб/управління капіталом і трансфертного ціноутворення
  • Партнер Ліна Немченко – у галузі нерухомості, будівництва та земельного права
  • Партнер Ольга Дем'янюк – у галузі фармацевтики, медицини та охорони здоров'я, а також була визнана Авторитетним юристом з питань корпоративного права та M&A
  • Радник Мар'яна Марчук – у трудовому праві

Видання також визнало Авторитетними юристами (Notable practitioner) ще шість юристів київського офісу:

  • Партнер Руслан Дроб’язко – у праві інтелектуальної власності
  • Партнер Оксана Сімонова – у антимонопольному праві
  • Партнер Ігор Сюсєль – у галузі банкрутства та судового вирішення спорів (внутрішніх)
  • Радник Олексій Столяренко – у галузі інформаційних технологій (IT), телекомунікацій і ЗМІ та у праві інтелектуальної власності
  • Радник Андрій Москалик – у галузі енергетики та природних ресурсів та у корпоративному праві та M&A
  • Юрист Ольга Святенька – у галузі фармацевтики, медицини та охорони здоров'я

Офіційні постачальники послуг