Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Cisco Systems Management B.V. in Ukraine

Сергій Мартинчук

Генеральний директор

Для Cisco (NASDAQ: CSCO) клієнти стоять на першому місці. Створення довготривалих стосунків з клієнтами та виявлення їх потреб у ході роботи з ними для надання рішень, що сприяють їх успіху, є невід’ємною складовою нашої ДНК.

Вирішення конкретних задач клієнтів – це концепція рішень, якої Cisco дотримується з самого початку свого існування. Чоловік і дружина, Лен Босак та Сендрі Лернер, працюючи у Стенфордському університеті, бажали переписуватися один з одним по електронній пошті зі своїх кабінетів, що знаходилися у різних будівлях, але не мали такої можливості через технологічні недоліки. Необхідно було винайти технологію, яка б мала справу з несумісними локальними протоколами. В результаті вирішення цієї проблеми народився багатопротокольний маршрутизатор.

З тих пір Cisco визначає майбутнє Інтернету, створюючи безпрецедентну цінність та можливості для своїх клієнтів, співробітників, інвесторів та партнерів екосистеми, і є світовим лідером у сфері мереж – трансформування способу зв’язку, спілкування та співпраці між людьми.

Контакти

Адреса Вул. Миколи Грінченка, 4, , корп. B, 2-й поверх, офіс , Київ 03680, Україна
Телефон +38 (044) 391-3600
Електронна пошта contact-ukraine@external.cisco.com
Веб-сайт www.cisco.ua

Офіційні постачальники послуг