Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Освіта

Практичний семінар «Ще працюєте з росією? Тоді ми йдемо до вас!»

Дата:
29 Вересня 2022
Час:
11:00 - 13:00
Місце:
Онлайн
Практичний семінар «Ще працюєте з росією? Тоді ми йдемо до вас!»

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну Парламент суттєво змінив закони, які встановлюють відповідальність за співпрацю з державою-агресором. Така співпраця є токсичною для українських та іноземних компаній та створює економічні, правові, репутаційні та інші ризики. Компаніям необхідно вчасно оцінювати такі ризики, щоб ефективно реагувати на їх потенційні негативні наслідки та приймати зважені бізнес-рішення.

Разом з експертами юридичної фірми INTEGRITES обговорили ризики, які тягне за собою співпраця з росією та її резидентами, та їх можливі наслідки для бізнесу.

Під час заходу ми обговорили:

  • Компанії в зоні ризику
  • Кримінальна відповідальність за колаборацію та пособництво: прихована загроза для бізнесу
  • Закон про санкції: останні зміни та тенденції
  • Націоналізація: підстави та особливості примусового вилучення майна на користь України

Доповідачі:

Крістіна Шипоша, адвокат, INTEGRITES. Крістіна Шипоша очолює практику захисту бізнесу, комплаєнсу та протидії корупції. Понад 11 років вона представляє інтереси українських та іноземних клієнтів у резонансних спорах. До сфери її компетенції також входять питання захисту від рейдерства, відстеження та повернення активів. Також вона супроводжує іноземний та український бізнес у спорах з бізнес-партнерами. З початку повномасштабної війни росії проти України Крістіна консультує клієнтів з питань захисту бізнесу та санкцій з метою підтримання їх діяльності по всьому світу.

Марта Грунська, адвокат, INTEGRITES. Марта Грунська має понад 11 років досвіду вирішення складних спорів в українських судах усіх інстанцій та державних органах. Вона представляє інтереси українського та іноземного бізнесу у резонансних спорах і займається складними питаннями щодо відстеження активів, повернення боргів, сквіз-ауту, протидії рейдерству та захисту бізнесу від безпідставних позовів контролюючих органів. Також Марта консультує клієнтів щодо санкцій, запроваджених українською владою, та допомагає клієнтам дотримуватися таких санкцій шляхом оцінки бізнес-ризиків.

Партнери

Офіційні постачальники послуг