Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Митна політика

Парламент відновив оподаткування імпортних товарів митними платежами

Парламент відновив оподаткування імпортних товарів митними платежами

Парламент прийняв законопроект №7418 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо перегляду окремих пільг з оподаткування» за основу та в цілому.

Американська торговельна палата в Україні (Палата) вітає повернення до звичайного режиму митного оподаткування, що дає можливість переглянути й скасувати чинні валютні обмеження на купівлю іноземної валюти та оплату імпортних товарів іноземним постачальникам. Цей позитивний крок сприятиме збільшенню імпорту, підтримці економіки, відновленню та розвитку бізнесу. Реалізація зазначених змін дозволить бізнесу відновити свою діяльність, що у свою чергу матиме позитивний вплив на отримання бюджетних надходжень.

Ми хочемо подякувати всім компаніям-членам Палати, які брали активну участь в адвокаційному процесі за їх внесок. Бізнес-спільнота чекає на подальше пом’якшення обмежень та скасування постанови Кабінету Міністрів України №153 «Про перелік товарів критичного імпорту» від 24 лютого 2022 року.

Офіційні постачальники послуг