Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Освіта

Практичний семінар «Кар’єрні можливості для українських управлінців і підтримка українських клієнтів під час війни»

Дата:
28 Квітня 2022
Час:
11:00 - 13:00
Місце:
Онлайн
Практичний семінар «Кар’єрні можливості для українських управлінців і підтримка українських клієнтів під час війни»

Війна, яку російські загарбники принесли в Україну, суттєво вплинула на мільйони бізнесів, позбавивши 53% українців можливості працювати, в тому числі багатьох управлінців. Аби вирішити цю проблему, Amrop заснувала ініціативу Amrop Creates the Opportunity, спрямовану на підтримку управлінців, які вимушені були покинути Україну або чиї бізнеси заморожені, та клієнтів у ці складні часи. Через мережу з 60+ офісів у 50+ країнах Amrop пропонує клієнтам розглядати українських кандидатів C-рівня в міжнародних проектах з пошуку керівників і формування наглядових рад, і тісно взаємодіє з європейськими експертами, які можуть підвищити ефективність операційної діяльності та практик корпоративного управління в Україні.

В рамках семінару спікери:

  • Надали докладу інформацію щодо ініціативи Amrop Creates the Opportunity
  • Продемонстрували про своє бачення та внесок, який компанія зробить у післявоєнне відновлення України
  • Поділились експертизою щодо сценарного та антикризового планування і трансформації бізнес моделі, аби українські організації мали змогу оперативно та адекватно адаптуватися до змін середовища

Доповідачі:

Вієстурс Лієгіс, керуючий партнер Amrop Ukraine і партнер Amrop Latvia та Amrop Estonia. Приєднався до Amrop в 2005-му. Вієстурс має великий досвід роботи в секторах телекомунікацій та IT з 1993-го. В Amrop Вієстурс працює з проектами в фінансовому і банківському секторах, телекомунікаціях та IT, галузях промисловості, транспорту та інфраструктури. В портфоліо Вієстурса сотні проєктів з пошуку керівників вищої ланки, формування та оцінки ефективності наглядових рад для клієнтів Amrop в Україні, Латвії та Естонії, в тому числі Rail Baltic, Lubinor, Accenture, AirBaltic, «ПриватБанк», «Укрпошта» та інших. Вієстурс отримав диплом радіоінженера в Ризькому технічному університеті, а 2002-му – ступінь MBA у Ризькій бізнес-школі.

Ангела Поддубна, партнер Amrop Ukraine & Baltics з 2020 року. Ангела спеціалізується на пошуку управлінців, розвитку бізнеса і продуктів, маркетингу та HR. До приходу в Amrop Ангела керувала функцією HR в кількох провідних компаніях України, в тому числі RedHead Family Corporation, Deloitte Ukraine, ADV Group і Bayadera Group. Також Ангела очолювала регіональні департаменти маркетингу в мультинаціональних корпораціях, як McDonald’s Ukraine, Mars, real, Metro Group. На позиції генерального директора міжнародної рекламної агенції Publicis Visage Ukraine вона допомагала клієнтам з різних індустрій підвищити ефективність та оперативність процесу прийняття стратегічних рішень.

Партнери

Офіційні постачальники послуг