Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Освіта

Практичний семінар «Проблеми бізнесу в трудовій сфері: практика РБО»

Дата:
16 Листопада 2021
Час:
14:00 - 16:00
Місце:
Онлайн
Практичний семінар «Проблеми бізнесу в трудовій сфері: практика РБО»

Спектр трудових питань, які розглядає Рада бізнес-омбудсмена, є надзвичайно різноманітним. На вебінарі учасники дізнались, зокрема, про досвід РБО стосовно розгляду «класичних» скарг у сфері трудових відносин. Окрім того, ми розглянули трудові питання в контексті податкових перевірок, віднесення компаній до ризикових, врахування таблиць даних. Дізнались, за яких умов і чим саме РБО може бути корисною у розв'язанні проблем бізнесу, які виникають в процесі взаємодії з державними органами.

Під час заходу ми обговорили наступні теми:

  • правила подачі скарг до РБО та критерії прийнятності на прикладах
  • загальний аналіз динаміки скарг, які надходили до РБО щодо трудових питань
  • скарги на дії або бездіяльність Держпраці, її територіальних органів, Міністерства соціальної політики
  • трудові питання в контексті податкових перевірок, віднесення компаній до ризикових

Доповідачі:

Юлія Михайлюк, інспекторка Ради бізнес-омбудсмена. Юлія спеціалізується на питаннях податкового адміністрування та комплаєнсу, регуляторній політиці, юридичному супроводі адміністративних спорів. Має досвід роботи над реформами в публічному секторі, включаючи розробку законодавчих ініціатив та їх імплементацію. До того, як у 2017 році приєднатися до команди Ради бізнес-омбудсмена, Юлія працювала у департаменті із супроводу податкових спорів міжнародної консалтингової фірми PwC, а також у корпоративному департаменті київського офісу компанії Chadbourne and Parke LLP.

Олена Чорна, інспекторка Ради бізнес-омбудсмена. Олена має понад 7 років досвіду у наданні консультацій мультинаціональним та локальним компаніям у сфері трудового та корпоративного права. Вона приєдналася до команди Ради бізнес-омбудсмена з консалтингової компанії PwC, де працювала понад 5 років. Окрім того, Олена працювала в міжнародній аутсорсинговій компанії TMF Group. Брала участь у різноманітних проектах, що стосуються реструктуризації корпоративного боргу, створення компаній та обрання оптимальної бізнес-моделі, включаючи консультування щодо складних моделей корпоративного управління, процедур в сфері трудового права та ліквідаційних процедур.

Партнери

Офіційні постачальники послуг