Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Освіта

Практичний семінар «Відступлення прав вимоги за полісами перестрахування в угодах про проєктне фінансування»

Дата:
2 Листопада 2021
Час:
10:00 - 12:00
Місце:
Онлайн
Практичний семінар «Відступлення прав вимоги за полісами перестрахування в угодах про проєктне фінансування»

Відступлення прав за полісами перестрахування в порядку забезпечення на користь іноземних кредиторів зазвичай вимагається у проєктному фінансуванні та, як правило, не створює складнощів для міжнародних страхових компаній. Однак українські страховики наполегливо відмовляються відступати права за договорами перестрахування з різних причин, в тому числі посилаючись на певні регуляторні вимоги, які застосовуються до страхової діяльності. Це питання є предметом широких дискусій у професійній спільноті. Під час семінару доповідачі висвітили природу відступлення перестрахування в порядку забезпечення та надали відповіді на нагальні питання страховиків стосовно регуляторних аспектів.

Під час заходу ми обговорили наступні теми:

  • Відступлення права вимоги за полісами перестрахування в рамках проєктного фінансування
  • Правова природа відступлення прав вимоги в порядку забезпечення за англійським правом
  • Основні положення договорів відступлення полісів перестрахування
  • Реєстрація відступлення права вимоги в реєстрі обтяжень
  • Регуляторні ризики для страховиків, пов'язані з відступленням прав за полісами перестрахування

Доповідачі:

Ігор Красовський, партнер, керівник практики банківського і фінансового права. Ігор виступає ключовим юридичним радником у широкому спектрі транзакцій, включно з придбаннями, структурованим фінансуванням, міжнародною емісією облігацій та пайових цінних паперів, позабіржовими деривативами. Він є експертом з питань реструктуризації боргів, банкрутства та неплатоспроможності. Ігор консультує фінансові установи, банки розвитку, експортно-кредитні агентства, кредиторів з високою прибутковістю, спонсорів проєктів та позичальників. Має глибокий досвід у консультуванні компаній з секторів енергетики, фінтеху, сільського господарства, інфраструктури та виробництва. Ігор Красовський рекомендований авторитетними міжнародними юридичними рейтингами The Legal500, IFLR, Best Lawyers, Who's Who Legal.

Юрій Корчев, старший юрист, практика банківського і фінансового права. Юрій виступає юридичним радником іноземних та вітчизняних фінансових установ у операціях, пов'язаних з фінансуванням проєктів, торговим та експортним, а також міжбанківським фінансуванням, фінансуванням нерухомості, а також боргової реструктуризації. Юрій спеціалізується на консалтингу для компаній із секторів енергетики, включно з генерацією з відновлюваних джерел, фінансових установ (банківська справа, кредит, страхування тощо, включно з МФО, інвестиційними банками), страхового та фармацевтичного секторів. Міжнародний рейтинг Best Lawyers відзначає Юрія Корчева як одного з ключових українських експертів з банківського та фінансового права.

Партнери

Офіційні постачальники послуг