Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звіт за березень благодійного фонду «Дихай»: гуманітарна допомога та проміжні підсумки зимової кампанії

У березні благодійний фонд «Дихай» отримав 18 коробок з ковдрами, шкарпетками, грілками для рук і ніг та медикаментами в якості гуманітарної допомоги від американських партнерів. Ця допомога стане необхідною підтримкою для тих, хто цього потребує по всій Україні. Ми дякуємо нашим благодійникам за щедру підтримку.

Ми також раді поділитися останніми новинами щодо кампанії «Новорічне диво під час війни», спільного проєкту Sayenko Kharenko та благодійного фонду «Дихай». Ініціатива «Огорни теплом» успішно забезпечила індивідуальними зимовими наборами літніх людей, які цього потребують.

Наразі 17 закладів у Київській області отримали частину набору, що містить вовняні жилети та шкарпетки. Загалом було відправлено 1 002 комплекти для людей похилого віку. Чотири установи: Тетіївська, Богуславська, Обухівська та Березанська, вже отримали повні комплекти. Решта 13 закладів Київської області очікують на другу частину набору, що складається з теплих ковдр та подушок.

Окрім того, наш партнер у цій ініціативі, благодійний фонд Let’s Help, розпочав пошиття та доставку теплих наборів в Одеську область, розширюючи охоплення кампанії та допомагаючи більшій кількості людей похилого віку по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг