Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звіт EVERLEGAL щодо прогресу у сталому розвитку за 2023 рік

Звіт EVERLEGAL щодо прогресу у сталому розвитку за 2023 рік

Попри постійні виклики в Україні, відданість EVERLEGAL  сталому розвитку та підтримці українського народу залишається незмінною.

Сьогодні вони з гордістю представили звіт сталого розвитку за 2023 рік, що є свідченням зобов'язань EVERLEGAL сприяти досягненню ЦСР ООН та підтримувати Україну на її шляху до свободи та стабільності.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗВІТ

Андрій Оленюк, партнер EVERLEGAL:

“Протягом 2023 року Україна продовжувала стикатися зі значними труднощами, війною та економічною нестабільністю. Однак стійкість українського народу та потужна міжнародна підтримка, яку отримала Україна, надихають. Попри ці виклики, наша команда EVERLEGAL залишається непохитною у своїй підтримці України, адаптуючи наші стратегії до потреб та пріоритетів, що постійно змінюються.

Наш звіт про сталий розвиток висвітлює прогрес, якого ми досягли у підтримці економіки України, наших клієнтів та людей. Від надання юридичної допомоги бізнесу, неурядовим організаціям та міжнародним агентствам, які впроваджують гуманітарні місії в Україні, до участі в ініціативах, спрямованих на відновлення інфраструктури та сприяння соціально-економічному розвитку. Ми продовжуємо активно долучатися до зусиль, спрямованих на перемогу України.

Як партнер та співкерівник практики сталого розвитку в EVERLEGAL, я безмежно пишаюся виконаною роботою та впливом, який ми реалізували. Наша відданість принципам сталого розвитку та корпоративної відповідальності підкреслює нашу віру у важливість позитивних змін у світі. Продовжуючи наш шлях вперед, ми залишаємося відданими підтримці України та побудові більш сталого та інклюзивного майбутнього для всіх.”

EVERLEGAL щиро запрошує вас приєднатися до їх подорожі на сторінках цього звіту та зв’язатися з нами, щоб разом реалізувати нові результативні проєкти для України.

EVERLEGAL - PARTNER OF THE FUTURE!

Офіційні постачальники послуг