Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Захід з питань безпеки та оборони «Розкриття оборонного потенціалу України»

Захід з питань безпеки та оборони «Розкриття оборонного потенціалу України»

Американська торговельна палата в Україні зібрала видатних експертів на заході з питань безпеки та оборони «Розкриття оборонного потенціалу України», який був організований в Берліні у партнерстві з Американською торговельною палатою в Німеччині в рамках Міжнародної конференції з питань відновлення України.

Під час заходу Спеціальна представниця США з питань економічного відновлення України Пенні Прітцкер, Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер та Генеральний менеджер Американської торговельної палати в Німеччині Даніель Андріх наголосили на критичній важливості міжнародного співробітництва задля зміцнення оборонного потенціалу України.

Представники Державного департаменту США, Міністерства торгівлі США, Ради національної безпеки США, Посольства США в Україні, Торговельної палати США, Міністерства стратегічних галузей промисловості України, Міністерства економіки України, Brave1 Defense Tech кластер, світові оборонні компанії, а також українські виробники оборонної продукції взяли участь у дискусії, що була зосереджена на питаннях:  

  • можливості співпраці з українським оборонним сектором;
  • розвитку оборонно-промислової бази та створення міцної української оборонної промисловості;
  • наявних інструментів фінансування українських оборонних проектів.

 Ми надзвичайно вдячні PwC за проведення цього заходу та допомогу щодо всіх організаційних питань!

 Ми вдячні всім учасникам та гостям, які приєдналися до нас. Ми будемо продовжувати працювати разом, щоб зробити український сектор безпеки міцнішим і більш стійким!

Читайте також

Офіційні постачальники послуг