Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

За підтримки команди СДМ Партнери скасовано рекордні податкові вимоги

За підтримки команди СДМ Партнери скасовано рекордні податкові вимоги

Команда СДМ Партнери, очолювана партнерами Сергієм Дзісом і Миколою Мельником, успішно захистила інтереси компанії «Сінево Україна» перед податковими органами.

Органи ДПС у рамках планової податкової перевірки «Сінево Україна» здійснили нарахування додаткових податкових зобов’язань на рекордну суму 1’085’665’836 ₴. Справа набула широкого розголосу через медіа та привернула увагу громадськості.
Адвокатами юридичної фірми «СДМ Партнери» було підготовано заперечення, у яких обґрунтовувалися суперечливість обставин, викладених податковими органами в акті, і необґрунтованість їхніх висновків. Крім цього, проводилася всебічна комунікація з публічними особами, інституціями зі сприяння бізнесу, керівництвом ДПС.

20 грудня цього року для обговорення ситуації відбулася зустріч за участі керівництва та і юридичних радників компанії «Сінево», представників податкових органів на чолі в.о. Голови ДПС Михайла Тітарчука, представників парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики на чолі з його головою Данилом Гетманцевим. За результатами зустрічі податкові органи цілком скасували складений акт і заявлені податкові вимоги; було погоджено провести повторну перевірку.

Ця справа вкотре підтверджує компетенції юридичної фірми «СДМ Партнери» у вирішенні податкових спорів.

Ми раді вітати нашого клієнта «Сінево» з цим значним здобутком.

Офіційні постачальники послуг