Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

З турботою про кожного українця в тилу та на передовій «Аврора» запустила акцію «Стрічка безпеки»

З турботою про кожного українця в тилу та на передовій «Аврора» запустила акцію «Стрічка безпеки»

Всеукраїнську мережу мультимаркетів «Аврора» знає чи не кожен українець. Це саме той магазин, який легко знайти у дворі вашого будинку, на зупинці чи біля ринку.

В «Аврорі» можна купити будь-що: від сірників, посуду та канцтоварів до білизни, косметики, аксесуарів та дитячих іграшок. Але навіть не це є головною перевагою мультимаркетів, які вже встигли прозвати народними. Турбота про клієнтів, доступні ціни та активна участь у благодійних проєктах — ось за що українці так люблять «Аврору».

Турбуючись про українців від Херсону до Львова, «Аврора» завжди готова підтримати у потрібний момент. Саме тому цієї важкої зими, коли більшість населених пунктів потерпає через відсутність світла у будинках і на вулицях, мережа пропонує брендовані світловідбивні стрічки.

Виготовлені за спеціальним замовленням «Аврори», такі стрічки зручно кріпляться та міцно тримаються на верхньому одязі, рюкзаках, сумках. Вони чудово відбивають світло, захищаючи вас у темну пору доби, та інформують водіїв про наявність пішоходів на дорозі.

Коштує така стрічка всього 11 грн, і разом з тим 4 грн від продажу «Аврора» перераховує на підтримку проєкту «Довгі руки ТрО», яким опікується БФ «Повернись живим». Команді благодійного фонду вже вдалось зібрати понад 121 мільйон гривень для розвідувально-ударних комплексів. Продажі світловідбивальних стрічок в «Аврорі» прискорять збір коштів для наших захисників.

Долучайтесь до благодійного проєкту «Стрічка безпеки» в «Аврорі» — подбайте про власну безпеку та зробіть внесок у захист країни.

Офіційні постачальники послуг