Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юридична компанія EVERLEGAL стала підписантом Ukraine Business Compact 2023

Юридична компанія EVERLEGAL стала підписантом Ukraine Business Compact 2023

13 червня, напередодні міжнародної Конференції з питань відновлення України, команда EVERLEGAL відвідала високорівневий захід Глобальний договір ООН в Україні «Від принципів до дій: на шляху до Ukraine Recovery Conference 2023».

Ця подія об'єднала провідних фахівців та зацікавлених сторін з українського бізнес-середовища з метою визначення головних викликів та можливостей для економічного відновлення та зростання України в післявоєнний період.

Під час заходу відбулися дві панельні дискусії, а також підписання Ukraine Business Compact 2023, до якого долучилась компанія EVERLEGAL.

ГД ООН в Україні став хабом для Ukraine Business Compact 2023. Це Принципи довгострокового сталого економічного відновлення України, які ініціює Ukraine Recovery Conference і які будуть наступного тижня презентовані на глобальній конференції в Лондоні.

EVERLEGAL дякує  ГД ООН, та усім учасникам за активну підтримку України та справжню готовність працювати разом над відновленням нашої країни!

Офіційні постачальники послуг