Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юридична фірма “Сирота Дзіс Мельник і Партнери”

Юридична фірма “Сирота Дзіс Мельник і Партнери”

Нові виклики часу, випробування через які проходить Україна в ці дні, вимагають нових рішень, ідей і підходів у наданні бізнесу юридичних послуг в Нашій Країні. Бізнесу потрібні зрозумілі, швидкі та креативні рішення.

Усвідомлюючи і враховуючі ці тренди, наша команда продовжить свій багаторічний успішний шлях в якості ЮРИДИЧНОЇ ФІРМИ “СИРОТА ДЗІС МЕЛЬНИК і ПАРТНЕРИ”.

ЮФ «СДМ Партнери» була створена Дмитром Сиротою, Сергієм Дзісом і Миколою Мельником в далекому 2008 році. Протягом більш ніж 15 років роботи фірми ми успішно надаємо висококваліфіковану юридичну підтримку нашим клієнтам, незважаючи на численні виклики часу і складнощі, обумовлені реаліями. З моменту свого заснування фірма істотно виросла і трансформувалася. Ми об'єднуємо одну з найбільш успішних команд професійних юристів, які постійно готові надати якісну юридичну підтримку в Україні нашим багатьом клієнтам з десятків країн світу за всіма напрямками права та індустріями.

Нова назва і бренд нашої фірми “СИРОТА ДЗІС МЕЛЬНИК і ПАРТНЕРИ” – це наша відповідь на сучасні виклики, завдання та можливості. Ми залишаємось доступними та відкритими для всіх клієнтів і продовжуємо надавати послуги, що відповідають високим світовим стандартам.

Ми з упевненістю дивимося в майбутнє і готові до нових звершень!

Офіційні постачальники послуг