Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone в Харківській області став швидшим в 1,5 рази

Vodafone не зупиняє будівництво і розвиток мережі під час карантину: компанія успішно завершила розширення власної мережі в Харківській області: спектр LTE-1800 розширено до смуги 15 + 5 МГц. Динамічне розширення спектра стало можливим завдяки технології CloudAIR.

У результаті середня швидкість на одного користувача зросла більш ніж в 1,5 рази.

Розширення спектру проводилося не тільки в Харкові, але по всій Харківській області і враховувало зміна географії споживання в умовах карантину. Так, після введення карантину дата-трафік мігрував в область, в тому числі, і в села.

Інтернет-рекордсменами стали мешканці села Піщане Чугуївського району, тут трафік збільшився у 7 разів, а також села Зарічне Вовчанського району – із зростанням дата-трафіку у 2,7 разів.

Великі населені пункти продемонстрували зростання трафіку в 1,5-2 рази. Лідери збільшення трафіку серед великих міст області: Ізюм, Лозова, Балаклія, Куп'янськ, Зміїв, Чугуїв, Слобожанське, Первомайське, Мерефа, Богодухів, Люботин, Пісочин і Красноград.

Проведені роботи дозволяють клієнтам Vodafone по всій Харківській області отримувати якісні послуги з урахуванням зміни географії споживання і зростання трафіку.

Мобільний зв'язок та мобільний інтернет стали сьогодні для багатьох українців не тільки засобом спілкування, а й інструментом для віддаленої роботи. Тому Vodafone Україна продовжує інтенсивно розширювати мережу, збільшувати її ємність і впроваджувати інноваційні рішення.

Під час карантину Vodafone розширив ємність мережі в Закарпатській області, Одесі і Одеській області, Житомирській області, а також місті Умань Черкаської області, в Дніпропетровській, Херсонській областях та місті Кропивницький. Компанія продовжує розширення географії покриття у всіх областях України. На сьогоднішній день Vodafone забезпечує покриття 4G для більш 71% жителів країни і 3G для 86% жителів України.

Vodafone підтримує українців під час карантину, надаючи безкоштовний доступ до пізнавально-розважальних сервісів: Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate і BeFit. Компанія також подовжила до 30.04 можливість безкоштовно підключити послугу Online Pass для абонентів передплачених тарифів, щоб безлімітно спілкуватися в популярних соціальних мережах і месенджерах. А в рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» відкрито вільний доступ до трансляцій уроків через сервіс VodafoneTV.  З 1 квітня Vodafone Україна нараховує медичним працівникам по 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. Також Vodafone безкоштовно надає медикам безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) та мессенджерів (текстові та графічні повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat).

Офіційні постачальники послуг