Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

UKRSIBBANK відкрив інклюзивне відділення у Бердичеві на Житомирщині

UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив оновлене інклюзивне відділення, яке облаштовано для маломобільних груп населення та батьків із дитячими візочками. Також там є каса та банкомат із функцією внесення готівки.

У будні дні з фахівці відділення нададуть широкий спектр банківських послуг для фізичних осіб, підприємців та корпоративних клієнтів. Оновлення відділення відкриє мешканцям міста та навколишніх громад доступ до широкого спектру банківських послуг та сприятиме додатковому пожвавленню підприємництва у регіоні.

Під час церемонії відкриття, голова правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Лоран Дюпуш зазначив, що BNP Paribas Group навіть після початку повномасштабного вторгнення продовжує працювати в країні, бути разом з Україною та українцями. Також Голова правління зазначив, що це відділення інклюзивне і облаштоване під потреби маломобільних груп населення, батьків із дитячими візочками.

UKRSIBBANK як надійний фінансовий партнер має програми для середнього та малого бізнесу щодо фінансового планування, кредитування та розвитку їхніх проєктів. Банк пропонує спеціальні умови як для ФОПів, та і для юридичних осіб, що допоможуть підприємцям ефективно управляти своїми фінансами та розвивати бізнес.

За даними Єдиного державного реєстру, за перший квартал 2024 року українці відкрили понад 74 000 нових ФОПів, що на 33,6% більше, ніж за відповідний період минулого року. Лідерами серед новозареєстрованих ФОПів є підприємці у сфері торгівлі, надання індивідуальних послуг та ІТ. Цей зростаючий тренд також спостерігається на Житомирщині, що свідчить про активний розвиток підприємницької діяльності в регіоні. Житомирська область також увійшла в десятку областей України, у яких жінки відкрили найбільше ФОПів протягом минулого року.

Бердичів має сприятливий бізнес-клімат для підприємців середнього та малого бізнесу. Місто активно підтримує розвиток підприємництва, забезпечуючи вигідні умови для інвестицій та створення нових робочих місць. Завдяки стабільному економічному середовищу та підтримці місцевої влади, підприємці можуть розвивати свій бізнес та вносити значний вклад у розвиток регіону.

Нагадаємо, що цьогоріч UKRSIBBANK відкрив ще два відділення у Бучі та Вишневому на Київщині.

Офіційні постачальники послуг