Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Український енергетичний форум 2019 – головні аспекти та тези

Український енергетичний форум 2019 – головні аспекти та тези

26-28 лютого в Києві відбувся найбільший енергетичний форум країни – Ukrainian Energy Forum 2019.

Серед учасників були представники державних органів та провідні експерти з Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Верховної Ради України, Державної служби геології та надр України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, НАК «Нафтогаз України», Європейського банку реконструкції та розвитку, Офісу Національної Інвестиційної Ради, а також відомі національні видобувні компанії та міжнародні інвестори.

Виступаючи модератором панельної дискусії, Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, підняв питання щодо інвестиційного клімату в Україні, створення можливостей для нових інвесторів, необхідності прийняття нового кодексу про надра, проведення прозорих нафтогазових аукціонів, бурхливого розвитку відновлювальних джерел енергії в Україні та зміни регуляторної політики в цьому секторі, залучення прямих іноземних інвестицій, статус анбандлінгу Нафтогазу, приватизацію та можливі виклики для індустрії в рік подвійних виборів.

Серед найвищих пріоритетів для галузі енергетики наразі є:

  • стабільна фіскальна система, яка відповідала б довгостроковому характеру бізнесу щодо розвідки і видобутку нафти і газу
  • прозора і передбачувана державна політика щодо видобутку вуглеводнів
  • застосування кращих міжнародних практик в регуляторній системі та усунення можливостей для прийняття суб'єктивних рішень державними органами

Детальну інформацію можна переглянути англійською.

Офіційні постачальники послуг