Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Українські футбольні вболівальники разом з PJSC Carlsberg Ukraine задонатили 1,4 мільйони гривень

Українські футбольні вболівальники разом з PJSC Carlsberg Ukraine задонатили 1,4 мільйони гривень

Національний спонсор збірної України з футболу в межах ініціативи «Лев матчу» перерахував на напрям «Медична допомога» через платформу UNITED24 1,400,000 гривень. Ініціатива стала можливою завдяки українським глядачам футболу та додатковій підтримці PJSC Carlsberg Ukraine.

ТМ «Львівське» з 2021 року є національним спонсором збірної команди України з футболу. Уже декілька років поспіль під час кожного футбольного матчу нашої збірної «Львівське» проводить ініціативу «Лев матчу». Це народне голосування за найкращого на думку вболівальників гравця є улюбленою активністю футбольних фанів, обов’язковим атрибутом будь-якого матчу збірної.

З початку повномасштабного вторгнення ініціатива «Львівського» набула благодійного статусу. Щоразу під час гри збірної кожен голос вболівальників за «Лева матчу» бренд конвертує у гривню і віддає на благодійність. PJSC Carlsberg Ukraine підтримує ініціативу та долучається до збору. Так частина зібраної суми – це голоси українців в межах ініціативи «Лев Матчу», а інша частина – додаток від PJSC Carlsberg Ukraine.

Цього разу співпраця бренду та компанії з UNITED24 сконцентрувалась на потребах у медичній сфері.

Зокрема, співпраця ґрунтується на спільних цінностях і пріоритетах. Для компанії одним з основних напрямів соціальної відповідальності є реабілітація, в той час як для бренду «Львівське» важлива благодійна ініціатива «Лев Матчу» і підтримка збірної України з футболу. Андрій Шевченко, колишній тренер національної збірної, сьогодні обіймає посаду президента Української асоціації футболу (УАФ) і є амбасадором напряму «Медична допомога». Ця співпраця відображає глибоке зобов'язання обох сторін до підтримки спорту та соціальних ініціатив в Україні.

«Матчі національної збірної з футболу як для українських фанів, так і для спостерігачів завжди мали більше значення, ніж просто спорт. Це про спільність духу та національну гордість. Це про сміливість і витримку, про підтримку і неповторне відчуття єдності, про голос України на світовій арені.

PJSC Carlsberg Ukraine та бренд «Львівське» розуміють це краще за всіх. Ми об'єднуємося навколо спільної мети — підтримки збірної та українців загалом. Бо мільйони українців — одна команда», — Юлія Стельмах, cтарша директорка з корпоративних комунікацій регіону Центральної та Східної Європи та PJSC Carlsberg Ukraine.

Офіційні постачальники послуг