Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Соціальні ініціативи Carlsberg Ukraine потрапили до переліку найкращих КСВ-проєктів України

Соціальні ініціативи Carlsberg Ukraine потрапили до переліку найкращих КСВ-проєктів. Команда Pro Bono Club Ukraine створила каталог КСВ-ініціатив, щоб посилити ефективність співпраці бізнесу з громадським сектором.

Каталог складається з трьох частин: огляд сфери корпоративної соціальної відповідальності в Україні, головні інтереси компаній згідно з Цілями сталого розвитку та приклади реалізованих КСВ-ініціатив. Каталог створено для того, щоб концентрація позитивного досвіду сприяла його поширенню.

Зокрема, компанію Carlsberg Ukraine відзначили у досягненні трьох Цілей сталого розвитку ООН: 3 – «Міцне здоров’я», 6 – «Чиста вода та належні санітарні умови», 13 – «Боротьба зі змінами клімату».

Експерти платформи Pro Bono Club Ukraine внесли програму Carlsberg Ukraine «ЦІЛЬ 4 НУЛІ: разом заради майбутнього» до переліку найкращих КСВ-ініціатив. Вона визначає чотири основні цілі компанії: НУЛЬ вуглецевого сліду, НУЛЬ втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання та НУЛЬ нещасних випадків. Програма узгоджується з Цілями сталого розвитку ООН. Кожна підкріплюється чіткими вимірними цілями на 2022 та 2030 рік.

«Carlsberg Ukraine виробляє один із видів біопалива – біогаз. У 2020 році ним було заміщено 9,5% природного газу. Компанія також використовує оборотну скляну тару як найбільш дружній вид паковання. У 2020 році ми зібрали 40% пляшок, а це більш як 134 мільйони. Нам вдалося зменшити використання пластику та плівки в упаковці на 126 тисяч тонн. Заводи Carlsberg в Україні – одні з найефективніших з використання води в Carlsberg Group. Станом на 2020 рік Carlsberg Ukraine використовує 2,42 гл/гл для виготовлення пива, що випереджає ціль до 2022 року – використовувати 2,5 гл/гл. Крім цього, ми прагнемо уникнути випадків безвідповідального споживання. А тому даємо споживачам альтернативу – безалкогольну продукцію та підтримуємо інформаційні кампанії щодо відповідального споживання», – розповіла про результати Юлія Стельмах, старша директорка по роботі з органами державної влади та з корпоративних питань Carlsberg Ukraine.

Іншим кейсом, який відзначили укладачі КСВ-каталогу, стала COVID-благодійність компанії. Carlsberg Ukraine допомогла з купівлею медичного обладнання для лікарень та захисних комплектів для медичних працівників, виділивши на це майже сім мільйонів гривень у 2020 році. У результаті компанія придбала 8 000 захисних комплектів для лікарів Києва, Львова та Запоріжжя, 3 апарати штучної вентиляції легень, 10 кисневих концентраторів та 5 моніторів пацієнта.

З деталями діяльності Carlsberg Ukraine у напрямі корпоративної соціальної відповідальності можна ознайомитися у звіті зі сталого розвитку, який компанія публікує щороку.


Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У складі Carlsberg Ukraine – заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth&Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

Офіційні постачальники послуг