Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Шестеро юристів призначені радниками Sayenko Kharenko

20 років на ринку України – свідчення стійкості та надійності Sayenko Kharenko. Незважаючи на усі виклики, наша фірма не лише продовжує свою діяльність, а й постійно розвивається. Навіть у найскладніші часи ми рухаємося вперед, зберігаючи високі стандарти професіоналізму та якості обслуговування.

Доказом цього є нове поповнення команди Sayenko Kharenko: шестеро старших юристів призначені новими радниками фірми. Кожен з них має вражаючий досвід та компетенції у різних сферах права:

Михайло Гринишин фокусується на питаннях злиття і поглинання, корпоративного управління й загальних питаннях у сфері корпоративного права. Професійний досвід Михайла охоплює консультування клієнтів щодо складних транзакційних проєктів у секторах фінансів, енергетики, ІТ, медіа, тощо, а також включає проведення юридичних аудитів (legal due diligence) компаній у різних секторах економіки, підготовки трансакційних документів і надання консультування з питань корпоративного структурування. Михайло також консультує державні банки та інших клієнтів приватного і державного сектору з питань корпоративного управління і був членом робочої групи Міністерства фінансів України та МФО з реформування корпоративного управління у державних банках. Михайло визнаний серед провідних юристів у сфері M&A згідно з Best Lawyers in Ukraine 2022.

Володимир Грунський, як новий радник Sayenko Kharenko, зосереджується на судових спорах щодо захисту інтелектуальної власності з особливим фокусом на захисті фармацевтичних компаній у патентних спорах. Сфера його компетенцій охоплює боротьбу з недобросовісною конкуренцією, спори щодо торговельних марок, патентів і корисних моделей, промислових зразків та авторських прав, медіацію тощо. Володимир також володіє значним досвідом супроводу  справ, що стосуються боротьби з контрафактом та захистом прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон.

Тимур Енхбаяр спеціалізується на питаннях нерухомості, інфраструктури та будівництва, а також супроводжує M&A угоди та створення корпоративної присутності іноземних інвесторів для виходу на український ринок. Його експертиза охоплює широке коло угод та проектів з офісною, виробничою, торговою, житловою, рекреаційною нерухомістю та транспортно-логістичною інфраструктурою – оренда та купівля-продаж, проєкти публічно-приватного партнерства, brown-field та green-field інвестиції, built-to-suite, донорські проєкти з відбудови України, структурування угод з нерухомістю та операційної діяльності бізнесів, ядром якого є нерухомі активи.

Тимур також забезпечує повний регуляторних супровід клієнтів з питань, що стосуються землевідведення, ліцензування, проектування та будівництва, в тому числі з використанням контрактів FIDIC.

А також він є рекомендованим юристом в сфері транзакцій з нерухомістю за версією The Legal 500, 2021 та в сфері землекористування та планування територій за версією Best Lawyers, 2022.

Юлія Куйда консультує клієнтів у сфері антимонопольного законодавства, у тому числі щодо питань контролю за концентраціями, щодо порушень у вигляді антиконкурентних узгоджених дій та зловживання монопольним становищем, а також питань недобросовісної конкуренції. Юлія також має значний досвід роботи над міжнародними та українськими M&A-проєктами та розслідуваннями щодо порушень конкурентного законодавства України.

Сергій Противень представляє інтереси клієнтів у складних судових спорах, процедурах банкрутствах та виконавчих провадженнях, а саме: корпоративних конфліктах, спорах у сфері банківських правовідносин, спорах щодо стягнення заборгованості та щодо нерухомого майна. А також займається консультуванням щодо захисту прав іноземних інвесторів, спорів з державними органами, захисту бізнесу від рейдерського захоплення.

Дмитро Рябікін спеціалізується у сферах управління приватним капіталом та корпоративного права, а також супроводжує проєкти M&A, що регулюються англійським правом. Досвід Дмитра включає консультування клієнтів в ході комплексних міжнародних та локальних M&A проєктів у банківському, ІТ, телекомунікаційному, страховому, фармацевтичному та інших секторах, а також включає підготовку трансакційних документів і консультування з питань корпоративного структурування як в Україні, так і за кордоном. Дмитро входить до числа кращих юристів у сфері приватних клієнтів за версією The Legal 500, 2023, та Chambers Global 2021, а також визнаний серед провідних юристів у сфері M&A згідно з Best Lawyers in Ukraine 2022.

«Sayenko Kharenko постійно розвивається та підвищує експертизу завдяки великій кількості талантів всередині фірми. Сьогодні шість з них, завдяки своїй наполегливості, завзяттю до роботи та природньому хисту, отримали нові посади радників фірми. Нехай це заслужене підвищення стане можливістю проявити себе у новій ролі як професіонала своєї справи, нагодою розкрити на повну лідерський потенціал кожного, а також у найближчому майбутньому принесе значущі результати для наших клієнтів та фірми», – зазначив Володимир Саєнко, партнер Sayenko Kharenko.

Офіційні постачальники послуг