Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Що сталий розвиток означає для Shell

Боротьба зі зміною клімату є найбільшим викликом, з яким зіштовхується світ сьогодні.

Нещодавно ми оприлюднили нашу Стратегію енергетичного переходу; вона описує яким чином Shell може стати енергетичною компанією з нульовими викидами вуглекислого газу до 2050 року відповідно до цілі Паризької угоди ООН щодо зміни клімату.

У лютому 2021 року ми представили Стратегію «Прискорюючи Прогрес», що сприяє пришвидшенню енергетичного переходу у нашому бізнесі, включаючи зменшення чистого вуглецевого сліду енергоносіїв, які ми реалузіємо – на 6-8% до 2023 року, на 20% до 2030 року, на 45% до 2035 року та на 100% до 2050 року. Ми впровадили Цілі сталого розвитку в стратегію компанії та операційну діяльність.

У рамках наших пропозицій щодо відновлюваних джерел енергії ми прагнемо продавати близько 560 ТВт годин на рік до 2030 року, що вдвічі перевищує кількість електроенергії, яку ми продаємо сьогодні. Ми також працюємо над впровадженням природоохоронних проектів, які дозволять Shell щорічно інвестувати близько 100 мільйонів доларів у високоякісні надійні проекти, що допоможуть клієнтам досягати власних нульових цілей.

Ми прагнемо забезпечити більш чисті енергетичні рішення шляхом  поєднання короткострокових та довгострокових цілей  компанії, інтегруючи це в економічні, екологічні та соціальні аспекти.

Про Shell в Україні

Shell Retail увійшла на український ринок у 2007 р. У Shell в Україні працює близько 1500 осіб.

На сьогодні, мережа АЗС Shell нараховує 132 станції у  20 областях України. Компанія пропонує своїм клієнтам високоякісні моторні нафтопродукти, включно з пальним Shell V-Power, дизельним пальним та зрідженим нафтовим газом (ЗНГ), а також широкий асортимент супутніх товарів, смачну їжу та напої. Shell прагне відповідати очікуванням власників електромобілів в Україні, кількість яких постійно зростає, тому разом з  партнерами компанія встановила п’ять швидкісних електрозарядних модулів на своїх АЗС.

Компанія Shell може і повинна відігравати провідну роль у вирішенні кліматичних проблем, допомагаючи у цьому суспільству. В Україні ми впроваджуємо план сталого розвитку відповідно до зазначених амбіцій. Ми віримо, що, досягаючи Цілей сталого розвитку, ми інвестуємо в кращий світ сьогодні та завтра.

Офіційні постачальники послуг