Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko супроводжує угоду з продажу Helsi на користь компанії Київстар

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником акціонерів та менеджменту ТОВ “Хелсі Україна” (“Helsi“), провідного постачальника цифрових послуг у сфері охорони здоров’я в Україні, щодо продажу мажоритарної частки в Helsi на користь ПрАТ “Київстар” (“Київстар“) та створення спільного підприємства.

Метою угоди є поєднання експертизи Київстару в галузі надання послуг високоякісного конвергентного зв’язку з унікальним досвідом Helsi в сфері цифровізації охорони здоров’я, результатом якого буде нова цифрова послуга. Послуга буде доступна всьому населенню України, в тому числі 6,4 млн біженців, а також приблизно 8 млн внутрішньо переміщених осіб.

Sayenko Kharenko забезпечила повний юридичний супровід трансакції на боці продавця, в тому числі структурування угоди, підготовку та погодження трансакційних документів, допомогу в підписанні та закритті угоди, а також консультування зі складних питань корпоративного права та інтелектуальної власності.

Helsi – це найбільша медична інформаційна система і провідний цифровий провайдер послуг у сфері охорони здоров’я України. Користувачами мобільного додатку Helsi є вже понад 4 млн людей, кількість бронювань консультацій – 10 млн на місяць, а кількість онлайн консультацій – 3 млн на місяць. Системою користуються понад 1300 установ охорони здоров’я і 49 000 лікарів по всій Україні.

Київстар – це найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів “Домашнього інтернету”. Компанія надає послуги на основі широкого спектру технологій мобільного і фіксованого зв’язку, у тому числі 4G.

Команду Sayenko Kharenko з питань корпоративного права та M&A, що працювала над проєктом, очолював старший юрист Ільгар Гахраманов за підтримки юриста Назарія Пилипчука. Партнер Володимир Саєнко та старший юрист Ігор Помаз консультували з питань антимонопольного права. Старший юрист Павло Ковальчук консультував з питань інтелектуальної власності. Загальне керівництво проєктом здійснював партнер Олександр Ніколайчик.

Офіційні постачальники послуг