Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko супроводжує додатковий випуск єврооблігацій України на суму 329 мільйонів доларів США

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником J.P. Morgan, організатора додаткового випуску єврооблігацій України на суму 329 мільйонів доларів США. Додатково випущені облігації були консолідовані з існуючими облігаціями України на суму 1,36 мільярда доларів США зі ставкою дохідності в 7,75 % річних, які були погашені 1 вересня 2020 року.

Залучені від додаткового випуску кошти були використані Україною для завершення розрахунків за операцією з викупу на відкритому ринку ВВП-варантів, можливість якої була анонсована Україною в серпні цього року. Як наслідок, Україна успішно провела свою першу трансакцію з державними деривативами, як це передбачено у стратегії з управління державним боргом.

Команда Sayenko Kharenko працювала під керівництвом партнерів Ігоря Лозенка та Назара Чернявського та складалася з юристів Олеся Трачука та Владислави Міцай.

Офіційні постачальники послуг