Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko представила інтереси ПрАТ «Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур»

Команда практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko успішно представила інтереси ПрАТ «Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур» у перегляді антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну канатів і тросів походженням з Китаю у зв’язку із завершенням строків їх застосування. Перегляд було ініційовано на підставі скарги ПрАТ «Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур».

Послуги юристів Sayenko Kharenko включали підготовку вимоги про ініціювання перегляду, підготовку відповідей на запитальник тощо.

За результатами перегляду вдалося довести факт того, що становище експортерів та економічні умови є такими, за яких не виключається ймовірність виникнення нових видів демпінгу, що заподіює шкоду; а також що припинення застосування антидемпінгових заходів, ймовірно, спричинить поновлення дії демпінгу та заподіяння шкоди ПрАТ «Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур».

За результатами перегляду, дію антидемпінгових заходів у розмірі 123 % було продовжено строком на п’ять років.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом у складі юристів Івана Бараненка та Тетяни Танчин під керівництвом партнера Анжели Махінової.

Офіційні постачальники послуг