Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko підсилює практику GR для ще більш ефективної взаємодії з державними органами

В умовах посилення впливу держави на бізнес Sayenko Kharenko посилює практику взаємодії з державними органами, залучаючи до команди партнера Олега Самуся.

Олег має значний досвід роботи з бізнесом, державними органами України та інших країн, посольствами, громадськими організаціями, асоціаціями та засобами масової інформації. Він брав участь у розробці та реалізації стратегій взаємодії з державними органами для компаній та індустрій, підготовці нормативно-правових актів, створенні коаліцій, реалізації складних проєктів.

Отримавши досвід як в транснаціональних компаніях, так і в консалтингу, він супроводжував багатомільйонні угоди у сфері сільського господарства та інфраструктури, міжнародні арбітражі, залучав інвесторів у різні сектори економіки, захищав від рейдерських атак, брав участь у розробці антикорупційних процедур, а також відповідав за реалізацію великих індустріальних проєктів. Крім того, в якості радника міністра він керував розробкою національної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій.

Партнер Михайло Харенко коментує: «Ми завжди слідкуємо за світовими трендами та діємо на випередження, аби надавати нашим клієнтам бізнес-орієнтовані та актуальні послуги. Залишаючись поза політикою, ми вважаємо, що правильно вибудована взаємодія з державними органами та активна участь у діалозі з владою є запорукою розвитку як окремих бізнесів, так і індустрій у сучасних умовах, і тому вирішили істотно посилити нашу команду в цій сфері».

Олег Самусь додає: «Sayenko Kharenko вже давно визнана як одна з провідних юридичних фірм України, і я радий, що моє приєднання до команди зможе посилити напрям. А застосування бездоганної юридичної експертизи у поєднанні з ефективними PR та GR стратегіями дозволить клієнтам не лише слідкувати за вимогами законодавства та виконувати їх, але й активно долучатися до їх розробки, захищати свої інтереси у діалозі бізнесу та влади, розширюючи свої можливості».

Офіційні постачальники послуг