Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок, ініційовані Глобальним Договором ООН та ООН Жінки

Sayenko Kharenko підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок (Women’s Empowerment Principles – WEPs), ініційовані Глобальним Договором ООН та ООН Жінки.

WEPs – це універсальний інструмент, який компанії, незалежно від місцеперебування чи індустрії, можуть впроваджувати на робочому місці та контролювати прогрес на шляху досягнення гендерної рівності. Приєднавшись до спільноти WEPs, Sayenko Kharenko демонструє свою відданість розвитку бізнес-практик, які розширюють права та можливості жінок. Ключові компоненти включають адвокацію рівної оплати за працю рівної цінності, впровадження гендерно-орієнтованих практик у ланцюжку поставок та підтримання нульової толерантності до утисків за статтю на робочому місці.

Приєднуючись до понад 3 000 інших бізнесів по всьому світу, які прийняли ці принципи, ми зобов’язуємося дотримуватися відповідних положень.

«Як фірма, глибоко віддана принципам соціальної відповідальності та етичної практики, Sayenko Kharenko пишається тим, що приєдналася до глобального руху компаній, які просувають гендерну рівність, прийнявши Принципи розширення прав і можливостей жінок. Це рішення підкреслює нашу віру в те, що різноманітна та інклюзивна робоча сила, в якій представлені жінки на всіх рівнях, сприяє інноваціям, прогресу та сталому розвитку. Інтегруючи ці принципи в нашу повсякденну роботу, ми прагнемо створити середовище, яке сприяє розвитку різноманітності та допомагає розкрити потенціал кожного. Ми прагнемо забезпечити рівні умови, зруйнувати бар’єри та надати жінкам можливість досягати успіху та бути лідерами на всіх рівнях нашої роботи. Відстоюючи інтереси жінок, ми прагнемо стати ініціаторами вирішальних змін, позитивно вплинути на нашу громаду та прокласти шлях до більш справедливого та рівноправного суспільства, в якому всі люди, незалежно від статі, можуть повноцінно взаємодіяти та процвітати», – зазначив Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko.

Уже зараз Sayenko Kharenko проводить аналіз та досліджує шляхи подальшого вдосконалення внутрішньої структури для досягнення гендерної рівності. На кінець 2023 року компанія вже досягла визначних показників, забезпечивши баланс на рівні 56% жіночої та 44% чоловічої статі в своїй структурі. Також фірма працює над збільшенням участі жінок на ключових позиціях. Наразі відношення серед партнерів фірми – 35% жінок та 65% чоловіків відповідно.

Читайте також

Офіційні постачальники послуг