Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник ЄБРР щодо надання кредиту Novus Group у розмірі 100 мільйонів доларів США

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з наданням забезпеченого фінансування у розмірі 100 мільйонів доларів США Novus Group (Novus), одному з провідних ритейлерів України.

Фінансування буде спрямоване на будівництво і обладнання понад 30 нових магазинів Novus до кінця 2022 року, що майже вдвічі збільшить загальну кількість супермаркетів ритейлера в Україні.

Novus також використає кошти на будівництво першого «зеленого» розподільного центру – сучасного логістичного об’єкта для будівництва екологічно стійких споруд.

Novus – це мультиформатний український ритейлер більш як з 5 500 працівниками. Загальна площа торгових комплексів, якими керує Novus, становить понад 220 000 кв.м. З початку діяльності у 2009 році Novus зосередився на пропозиції найвищих роздрібних стандартів споживачам по всій країні.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні у 1993 році Банк у сукупності взяв на себе зобов’язання з надання майже 14,4 мільярдів євро в рамах 476 проєктів у країні.

Команда Sayenko Kharenko працювала над цим проєктом під керівництвом партнера Ігоря Лозенка та складалася з юриста Дениса Наконечного, юристок Владислави Міцай та Віри Паньків, а також молодшого юриста Олександра Мотіна.

Офіційні постачальники послуг