Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник ЄБРР щодо надання кредиту агропромисловому холдингу Астарта на суму 30 мільйонів доларів США

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з наданням забезпеченого кредиту на суму 30 мільйонів доларів США Астарті, одному з найбільших агропромислових холдингів в Україні.

Надане фінансування спрямоване на модернізацію наявних виробничих потужностей, впровадження кліматично орієнтованих методів ведення сільського господарства для підвищення стійкості бізнесу та забезпечення достатнього фінансування оборотного капіталу. Ці заходи дадуть змогу знизити виробничі та енергетичні витрати, підвищити продуктивність та операційну ефективність.

Пакет також містить кредит на суму 9 мільйонів доларів США від Фонду Чистих Технологій (CTF). Зазначимо, що дана транзакція є першою в Україні підтриманою Програмою ЄБРР для корпоративного сектору з високим кліматичним впливом.

Астарта – великий вертикально інтегрований український агропромисловий холдинг, публічна європейська компанія, що володіє близько 220,00 тис. га орендованої ріллі, п’ятьма цукровими заводами, заводом з переробки сої, а також біогазовим заводом та молочними фермами.

ЄБРР є найвідомішим міжнародним фінансовим інвестором в Україні, що профінансував 535 проєктів по всій країні, загальною вартістю понад 18,4 мільйонів євро.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом під керівництвом партнера Ігоря Лозенка в складі старшого юриста Дениса Наконечного, юриста Владислави Міцай та молодшого юриста Євгена Коваля.

Офіційні постачальники послуг